Jsi starší a rozhodně mnohem zkušenější než já (ne co se týče muziky),o tom se přít nebudu a ani tě nechci školit,ale nechápu ty sračky co tady píšeš který by měli úrážet či zesměšnovat mou osobu.Normálně ti oponuji a nemyslím si že bych byl klasickej týpek co má ve své feldě hustokrutejpičo reprák kterej má milion kilowatů a machroval s tim někde na dědině.Dělal jsem to vždy pro sebe,protože mě autohifi vždy bavilo a rozhodně jsem to nedělal proto aby mě všichni plácali po zádech.Rád bych v tom i pokračoval,bohužel to finančně neni zrovna nenáročný koníček.
Každopádně se tu nebavíme o tom jak ty to chceš poslouchat,jako staršímu pánovi chápu,že ti stačí 20W co leze z radia,ale bavíme se o tom,že řikáš že stovky W v autě jsou blbost,ve stylu jako by to pomalu ani nešlo
To jestli se ti rozkočí hlava nebo vypadneš oknem je věc druhá,ale stále to neznamená,že je to něco nereálného.Co vim tak uši ti hlavně ničí výškové repro při hlasitém poslechu,rozhodně ne nízké frekvence,tam ti maximálně vadí ten tlak.
malé OT : se 100-200W bych nikde moc nepochodil
)) to je repro tak do dveří nebo na plato