Author Topic: Worthersee 2011  (Read 20118 times)

Offline Cherry

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • legendy nesmí nikdy zemřít !
Worthersee 2011
« on: November 06, 2010, 12:14:03 PM »
Nepojede někdo letos do Reifnitzu  na  VW  GTI Treffen? Už jsem tam párkrát byl, poprvé před deseti lety a opět uzrál čas :D. Letos od 1.-4. června. Já jedu

http://www.youtube.com/watch?v=miBkv0u7M5g
http://www.woertherseetreffen.at/

Mám se tak jak si zasloužím, líp než si přejí moji nepřátelé, hůř než si přeju já.

Offline araman

• prekvapive je
  • Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • ** Hakis **
Re: Worthersee 2011
« Reply #1 on: November 06, 2010, 13:00:15 PM »
jel bych ale jen jako "balík"(spolujezdec) .   nemám co tam ukazovat :
« Last Edit: November 06, 2010, 13:02:38 PM by araman »
Volkswagen Scirocco Scala 1.8 JH ...  neznamo kde

Offline Lefi

• registrovaný uživatel
  • **
  • Tím to začlo...
« Reply #2 on: November 06, 2010, 13:02:35 PM »
Cherry: já nevim jestli je po těch letech o co stát,pár známých tam letos bylo a byli dost zklamaný.všude bordel,ožralý němci,votuzenin taky hodně...taková masivnější mimon :-[ :-[ :-[

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #3 on: November 06, 2010, 14:06:19 PM »
tak co mně řikali kluci tak že letos to byla pecka... taky bych jel, ale jen na čumendu.. a když bych někdy v budoucnu tam jel scirem, tak asi na podválu, němci tam prej berou každý upravený auto..

mk1 "78 - uloženka
gt2 "90 - červený a otlučený
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline speed

• majitel MK1
  • Global Moderator
  • registrovaný uživatel
  • ........mik mik...........
« Reply #4 on: November 06, 2010, 14:58:48 PM »
němci asi ne , ale to na věci nic nemění ... pokud do auta pořádně  nenasypeš , samozdřejmě všechno poctivě schváleny , tak je to na prd ... a to nemluvim o tym kolik tam utratiš ...
takže pro mě jasná volba - novy  vstupni dveře a rozvod elektriky .....
Scirocco MK1 75  2.0 GTi  16V   9A
Mitsu Galant  97´ 2.0 16V  (LPG) žralok
Toyota Yaris mk1 1,0 "zlaťák"
BMW E46 touring  2,0 105kw

Jestli se v tym Sciroccu zabiješ, tak mi nechoď na oči !!!!  Martina

Offline Cherry

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #5 on: November 09, 2010, 14:32:57 PM »
tak co mně řikali kluci tak že letos to byla pecka... taky bych jel, ale jen na čumendu.. a když bych někdy v budoucnu tam jel scirem, tak asi na podválu, němci tam prej berou každý upravený auto..
a to ti řekl kdo že berou auta? :o . Tomu moc nevěřím.Víš něco konkrétního? Byl jsem už čtyřikrát a neviděl jsem ani náznak takového chování, ba naopak v místě konání byla místní rakouská policie mimořádně vstřícná a tolerantní k bordelu, co jsme tam všichni i po desáté (do půlnoci) dělali. Přesto jsi mě docela vyděsil. Jedinýho čeho se obávám je, že jsem vyhodil kat a na nové svody mi nepasuje ani ta atrapa.
« Last Edit: November 09, 2010, 16:02:13 PM by Cherry »
Mám se tak jak si zasloužím, líp než si přejí moji nepřátelé, hůř než si přeju já.

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #6 on: November 09, 2010, 20:45:02 PM »
tak například jsem četl na diskusi vw clubu a vím to i od kamaráda který tam byl letos, že jednomu angličanovi který měl extrémně sníženýho G1, tak tam musel auto nechat, vzali mu techničák a domů si to musel dotáhnout jak chtěl...

od kamaráda třeba vím, že stavěli auta a konkrétně jednomu borcovi kterej tam měl štelovák a neměl to zapsaný, tak po něm chtěli aby to zvednul na nějakou předepsanou výšku... borec neměl u sebe klíč na podvozek, tak musel jet do origo servisu kde mu to zvedli... (aspoň tak mi to říkal)...

kdybys chtěl, mužu se ti zeptat toho kamaráda, mluvil sem s ním o tom o prázdninách, tak ti můžu zjistit víc informací   ;)

mk1 "78 - uloženka
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline Wari

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #7 on: November 10, 2010, 21:44:02 PM »
rok 2009 Golf 2 MartinVR6 pokuta 322€ od rakouskych pomahacu letos to tam bylo prej hodne podobny. Nene do Rakouska me nikdo nedostane  ::)
VW Scirocco 1.8 JH
Opel Astra Caravan 1.6
Indiana  Jones

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #8 on: November 10, 2010, 22:05:09 PM »
na martina jsem si vzpoměl..... o tom mi říkal smyk.

mk1 "78 - uloženka
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline Cherry

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #9 on: November 11, 2010, 10:43:53 AM »

od kamaráda třeba vím, že stavěli auta a konkrétně jednomu borcovi kterej tam měl štelovák a neměl to zapsaný, tak po něm chtěli aby to zvednul na nějakou předepsanou výšku...
kdybys chtěl, mužu se ti zeptat toho kamaráda, mluvil sem s ním o tom o prázdninách, tak ti můžu zjistit víc informací   ;)

Zkus se tedy zeptat na konkrétnosti, ať se na to "připravím". Vysvětli prosím "neměl to zapsaný". Do malého techničáku se přece nic nepíše a velký se v autě nemá vozit! Rozhodující je přece platnost známek STK+emise na EU značce a když jim předložím platné OoŘP a zelenou kartu, tak to musí být v pořádku ne? Jsme snad v EU !

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #10 on: November 11, 2010, 13:21:41 PM »
no i právník mi radil abych si nechal podvozek zapsat do techničáku, jestli je o tom zmínka v malým, to nevím....
poptám se ho a dám ti vědět nač se připravit  ;)

mk1 "78 - uloženka
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline Cherry

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #11 on: November 11, 2010, 14:13:15 PM »
no i právník mi radil abych si nechal podvozek zapsat do techničáku, jestli je o tom zmínka v malým, to nevím....
poptám se ho a dám ti vědět nač se připravit  ;)

ano ,takovou radu (kvůli  STK) bych ti dal taky, ale "velkej" TP sebou přece normálně nevozíš, natož do zahraničí, jen "malej" OTP a tam samozřejmě nic takového není a být nemůže, stačí se podívat do kapsy. ;) Tak se raději poptej.

Jen moje spekulace: Rakous čecha řešil jako třeba germána. Ti musí k OTP, pokud mají úpravy/změny jakéhokoliv druhu na autě, vozit sebou jednotlivá povolení s TUV od výrobce na daný typ vozu. Česká rep. neuznává a neřeší TUV, tudíž stačí kolky na značce, ...ale vysvětluj to asi STOP TEMELINU, v tom případě je buzerant, který tu pokutu prostě chce dát! :(

Tak jsem pročetl forum VW-clubu, ale nějaká zvěrstva jsem tam ohledně polišů nenašel, jen zmínku o pokutě a služebně za vzduchový a vypuštěný podvozek na dálnici, jinak nic.
« Last Edit: November 11, 2010, 15:03:13 PM by Cherry »

Offline kashty

• Moderator
  • registrovaný uživatel
  • úsměv pěkně do scirocca
« Reply #12 on: November 11, 2010, 15:16:51 PM »
jen jsem si tak vzpoměl,že dřív jsem několikrát viděl v OTP zezadu v kolonce "jiné záznamy" zapsáno:povoleny barevné folie nebo litá kola alternativně nebo přímo rozměr kol s rozměrem pneu
Corrado G60
Scirocco GTi 1.8
Scirocco GTX 1.8
Scirocco GT2 1.8
Scirocco Tropic 1.8
Scirocco GTi 1.6

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #13 on: November 11, 2010, 21:13:33 PM »
tak sem ho dnes náhodou potkal, říkal že si dávají pozor na: světlou výšku auta, výfuk, kola,motor.....

ale ty nemáš zase nějakou extra placku, tak si myslím že by to mělo být bez problému  ;)

mk1 "78 - uloženka
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline Dejnos

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #14 on: November 12, 2010, 10:41:57 AM »
No asi to bude jak píše Cherry, že pokud máš na autě něco podstatně jiného oproti původnímu, nebo navíc, tak by si měl mít s sebou nějaký doklad o homologaci - schválení.... Kdysi to po mě vyžadovali policajti při kontrole předložit k foliím, že je mám homologované, a od té doby jsem to vozil v autě.  ???
Scirocco II GT II 1.8 JH 91/92