deywe, budeš se divit, ale já s tebou až na poslední větu ve všem souhlasím ! Už se jenom to samé říká jinými slovy stále dokola. My dva se určitě shodneme.
poslední upřesnění : tím sjednocováním klubů jsem myslel jako ty hlavně sjednocování lidí, ale tady si myslím, že tyto dvě komunity (a teď nespravedlivě hážu všechny do jednoho pytle - tedy dvou) jsou prostě mentalitou tak odlišné, že si společně nemají dlouhodobě co říct. A to si troufám říct, protože jsem byl první, kdo s correm přijel na sccs sraz se "sjednocovat" a hrubě narazil, a obráceně jsem si to u coro srazu prostě ještě netroufnul, protože by to bylo ještě potupnější a (to si myslím ,že se nemám za své sciro co stydět),..a znám lidi z obou klubů. Když není jasný příměr Sparta x Slávia, tak to řeknu jinak: Nikoho nechci urazit, ale v přehnaném smyslu nepojede škodovkář na sraz Porsche, aby si povídali o karburátorech. Výjimky potvrzují pravidlo, jmenovitě třeba Kasthy, Hudy, Krromm a nakonec třeba i já, ale ti netvoří většinu hlavního názorového proudu. To dělají radikálové v obou klubech a proto jako hlavní sraz na té či oné straně to prostě nemůže nikdy klapat, protože se počítá, že na hlavních srazech budou tam i tam všichni a to je ten prvek napětí. Pokud ale ten sraz bude k hlavním srazům doplňkový, je jedno jak se to nazve, jen ne "hlavní", tak na něj prostě ti radikálové nepojedou a s těma kdo budou chtít jet, to má naději na úspěch i případnou tradici. To zn. , že jako HLAVNÍ (tím jsi nešťastně začal a popudil CCC) to dohromady u CCC nikdy nedopadne . A proto napětí, které by mohlo zkazit jak sci tak cor hlavní sraz, já budu volit vždy NE, protože se chci bavit v klidné atmosféře. Doplňkový sraz cor + sci je úplně něco jiného, což velice rád podpořím jak jen budu moct. A k tomu hlasování, je jasné že škodovkářům by hlavní sraz s poršákama nevadil.... a alibi si na CCC anonymním anketním hlasováním nedělej, důležitá jsou psaná vyvádření. Pár lidí mě zná a víc už se k tomuto tématu vyjadřovat nebudu, a nepřeju si nic jiného ,aby ti to deywe vyšlo.