Author Topic: scirocCOrrado meeting vol. 2 - diskuse  (Read 40563 times)

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
Re: scirocCOrrado meeting vol. 2 - diskuse
« Reply #60 on: December 06, 2010, 15:35:06 PM »
máš půl roku na to abys to zařídil  ;) a jestli si to neprosadíš, tak seš u mě mrtvej sparťán, Ludvo...  ;D

mk1 "78 - uloženka
gt2 "90 - červený a otlučený
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline Airarmy

• registrovaný uživatel
  • **
    • http://airarmy.szm.sk
« Reply #61 on: December 06, 2010, 15:43:23 PM »
máš půl roku na to abys to zařídil  ;) a jestli si to neprosadíš, tak seš u mě mrtvej sparťán, Ludvo...  ;D

Spartá, spartáá buzerantu přihřátejch partáá :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Podstatou války je násilí, mírnost je projevem slabomyslnosti a nerozhodnosti.
A proto udeř vším, udeř všude, udeř tvrdě ! ! !

Mess with the BEST die like the REST!!!!

Offline Cherry

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • legendy nesmí nikdy zemřít !
« Reply #62 on: December 06, 2010, 16:18:12 PM »
Citace: Cherry  05 Prosinec 2010, 12:21:38
áá Armáda    zarytej Sparťan ! Myslel jsem si to. Ale buď v klidu, tak jak jsi to napsal to na 1000% nevyjde.  

... a kdyby to nebyly hlavní srazy, tak by jsi si se mnou přijel pokecat ? Minule nám to spolu docela šlo .

Citace: Army:  Baník Píčo, Baník ! ! ! !
Sparta sparta buzerantu parta :P:P:D:D:D:D:D:D

Já tu SPARTU myslel obrazně a taaaakhle Army, ty jseš "BANÍKstřelec" a nečteš to celýýýý: ::) Sparťan = scírař !!!
Citace OLD:
Já to říkal, průchodné to bude (sraz sci+ cor) pouze tehdy, pokud sraz bude doplňkový, vedlejší, nebo jak se to nazve a ne jako hlavní u obou klubů !
Tomu se Dejwe nemůžeš divit. Ze dvou naprosto odlišných komunit jeden klub prostě nikdy neuděláš.
A nikde není psáno, že ten vedlejší nemusí být ten nejlepší ne? je to přece jen na organizátorovi ne?
Ať se vám to líbí nebo ne, tohle bude v jádru vždycky SPARTA x SLÁVIA

NEW:
speciálně pro Armyho tedy třeba Baník x Slávia  ::)
prostě ty vole tady nejde o fotbal, ale o typ lidí při vzniku klubů! :-\ :-\ :-\
« Last Edit: December 06, 2010, 18:10:45 PM by Cherry »
Mám se tak jak si zasloužím, líp než si přejí moji nepřátelé, hůř než si přeju já.

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #63 on: December 06, 2010, 17:03:24 PM »
v něčem s tebou cherry souhlasím, v něčem ne.

Nikdy sem nechtěl sjednocovat kluby, chtěl jsem, chci a budu chtít pouze pořádat společné srazy (a říkejte tomu klidně jarní, letní, víkendový, velikonoční atp.) tak jak to je běžné mimo naši republiku.

Je naprosto normální, že každej klub bude hájit a vychvalovat to svoje auto před ostatníma (a teď nemyslím jen sci+cor, ale hondy, škodovky a všechny další...)

Nicméně tady ta rivalita obou klubů není kvůli autům, ale, bohužel, kvůli lidem. Já vycházím s každým kdo je v pohodě, ať už má jakýkoliv auto (nebo žádný). Nechci sjednotit kluby, chci sjednotit a spřátelit majitele těchto legendárních sportovních kupé. Pokud ale někdo do toho bude pořád "šťourat" , kritizovat nebo degradovat ty druhý, nikdy to nebude na kamarádské vlně. A to je potřeba změnit.

Každej klub ať si dělá svoje srazy, CCC mají jako tradici Kačinu, já bych chtěl jako tradici zavést jednou ročně společný (říkám společný, ne hlavní  ;) ) sraz, pořádanej třeba někdy v létě.

Takže tak...

Kdo chce, ten přijede na sraz klidně z druhýho konce republiky. Kdo ne, ten nedorazí ani kdyby to měl za barákem. A takový lidi ani na srazech nepotřebujem, aby tam kazili jinak přátelskou a pohodovou atmosféru  ;)

OSOBNĚ jsem se všema z CCC i CSSC vycházel vždy bez sebemenšího problému, nenechám si přece zkazit chuť něco uspořádat nebo přímo nějakou akci někým, kdo mi není sympatickej  ;) A podle toho bychom se měli řídit všichni. Protože sraz nedělají auta, sraz dělají lidi....

a ještě cherry k tomu že hlavní sraz nebudou kluby chtít společnej, když pominu diskusi tak výsledky ankety hovoří na obou stránkách jasně  ;)

mk1 "78 - uloženka
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline Cherry

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #64 on: December 06, 2010, 17:51:08 PM »
deywe, budeš se divit, ale já s tebou až na poslední větu ve všem souhlasím ! Už se jenom to samé říká jinými slovy stále dokola. My dva se určitě shodneme.
poslední upřesnění : tím sjednocováním klubů jsem myslel jako ty hlavně sjednocování lidí, ale tady si myslím, že tyto dvě komunity (a teď nespravedlivě hážu všechny do jednoho pytle - tedy dvou) jsou prostě mentalitou tak odlišné, že si společně nemají dlouhodobě co říct. A to si troufám říct, protože jsem byl první, kdo s correm přijel na sccs sraz se "sjednocovat" a hrubě narazil, a obráceně jsem si to u coro srazu prostě ještě netroufnul, protože by to bylo ještě potupnější a (to si myslím ,že se nemám za své sciro co stydět),..a znám lidi z obou klubů.  Když není jasný příměr Sparta x Slávia, tak to řeknu jinak: Nikoho nechci urazit, ale v přehnaném smyslu nepojede škodovkář na sraz Porsche, aby si povídali o karburátorech. Výjimky potvrzují pravidlo, jmenovitě třeba Kasthy, Hudy, Krromm a nakonec třeba i já, ale ti netvoří většinu hlavního názorového proudu. To dělají radikálové v obou klubech a proto jako hlavní sraz na té či oné straně to prostě nemůže nikdy klapat, protože se počítá, že na hlavních srazech budou tam i tam všichni a to je ten prvek napětí. Pokud ale ten sraz bude k hlavním srazům doplňkový, je jedno jak se to nazve, jen ne "hlavní", tak na něj prostě ti radikálové nepojedou a s těma kdo budou chtít jet, to má naději na úspěch i případnou tradici. To zn. , že jako HLAVNÍ (tím jsi nešťastně začal a popudil CCC) to dohromady u CCC nikdy nedopadne . A proto napětí, které by mohlo zkazit jak sci tak cor hlavní sraz, já budu volit vždy NE, protože se chci bavit v klidné atmosféře. Doplňkový sraz cor + sci je úplně něco jiného, což velice rád podpořím jak jen budu moct. A k tomu hlasování, je jasné že škodovkářům by hlavní sraz s poršákama nevadil.... a alibi si na CCC anonymním anketním hlasováním nedělej, důležitá jsou psaná vyvádření. Pár lidí mě zná a víc už se k tomuto tématu vyjadřovat nebudu, a nepřeju si nic jiného ,aby ti to deywe vyšlo.
« Last Edit: December 06, 2010, 19:49:13 PM by Cherry »
Mám se tak jak si zasloužím, líp než si přejí moji nepřátelé, hůř než si přeju já.

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #65 on: December 06, 2010, 17:59:27 PM »
jenže to já sem právě tu anketu chtěl aby to bylo bez diskuse, prostě čistě jen hlasování. bohužel na CCC to téma zamknout nejde, tak to dopadlo jak to dopadlo..

ale to pořád mluvíme o tom stejném, hodně se slovíčkaří. Nemusíme tomu teda říkat "hlavní" sraz ale "letní" sraz.. to je uplně buřt.

V podstatě s tebou souhlasím v tom, že momentálně to asi nepřipustí jedna či druhá strana a uplyne ještě mnoho času a vody, než to budou všichni brát jako samozřejmost... Začátky jsou prostě dycky složité  :)

mk1 "78 - uloženka
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline danek

• Administrator
  • registrovaný uživatel
  • Já a smrt se nepoutáme
    • http://danek.webz.cz
« Reply #66 on: December 06, 2010, 18:01:10 PM »
Tak já tedy také něco napíši.
Vím, s organizací je hodně složité, protože nikdy nevíš kolik lidí přijede, což je velice nepříjemná věc. Nevíš jak velkou provést rezervaci míst v nějakém campu, popřípadě společný obídek apod., je teho hafoo.
Takže bych naplánoval společný sraz (neříkám letní, jarní, dobrý, špatný) někdy v červnu, kempy jsou volné a otevřené (pivo, jídlo bude) a nebude problém s místem. No a holt kolik lidí dojede, tak tolik tam bude. Pokud se nakoupi poháry a nějaké zbydou, tak nebude problém je použít někdy jindy.
Ono se stejně se všemi nedomluvíš, sto lidí, sto názoru.

Toto můj názor.

PS: Pokud budeš chtít s čímkoliv pomoci, tak pomůžu.

danek
SCIROCCO 1.8 8v JH
SCIROCCO 1.8 16v PL, plná palba + klima :)

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Reply #67 on: December 06, 2010, 18:39:35 PM »
@ Cherry: to by me zajimalo cim jsi narazil.
Scirocco MK2 1.8 16V KR stage 2 in progress 2xKx2xVKxPS

Offline Cherry

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #68 on: December 06, 2010, 19:33:39 PM »
@ Cherry: to by me zajimalo cim jsi narazil.

No, řešilo se to na tomto fóru po srazu dost podrobně a já nemám potřebu se v tom stále hnípat, pokud tě to tak zajímá, najdi si to na OLD foru, hodně lidí si to pamatuje.
« Last Edit: December 06, 2010, 19:36:06 PM by Cherry »

Offline Airarmy

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #69 on: December 06, 2010, 21:36:22 PM »
2Cherry máš mě za úplného blbce ? ? ? ! ! !
Jasně že jsem to pochopil, ale to byla nahrávka na smeč jako prase tak proč to nevyužít  ;) ;) ;)

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #70 on: December 06, 2010, 22:35:42 PM »
nemá asi cenu sem už připisovat názor kterej tu zazněl, ale sem pro společnej sraz.. letos na jaře to byla zábava, myslim že sme si to všichni co sme tam byly náležitě užily a rád podpořim takovej sraz nebo už jen iniciativu něco takovýho si vzít na triko ;)

k tý anketě: opravdu to mělo bejt pouze pro potřebu pořadatele (deywa) a myslim že dabaty sou k ničemu, beztak se podle hlasování pořadatel zařídí nehledě na rozdílný pochopení názvu srazu atd... nicméně až se poscháněj nejdůležitější věci a prostory k hladkýmu zajištění srazu a zakončí se hlasování tak tu určitě bude viset pozvánka se všema potřebnejma informacema ;)

samozřejmě můžem se na tom podílet všichni a z obou klubů už jen detailem, že tyhle žabomyší války ukončíme a dorazíme na spol. akci... těšim se že to vyjde
Mk II GTL, 1.8 16v, kamei
MK II GTX, 1.8 GASPOWER, wintercar
něco málo MK l

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #71 on: December 07, 2010, 01:17:20 AM »
jak napsal mates - vy všichni to můžete podpořit tím, že se dál nebude už mluvit o tom co už zaznělo ale nejvíc tím,že na ten sraz pak přijedete  ;)

mk1 "78 - uloženka
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline Burák

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #72 on: December 07, 2010, 02:07:13 AM »
to je jasný že přijedem  ;) ;) přece tě tam nenecháme samotnýho  ;D ;D

Offline Cherry

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #73 on: December 07, 2010, 11:49:44 AM »
Jasně že jsem to pochopil, ale to byla nahrávka na smeč jako prase tak proč to nevyužít  ;) ;) ;)

.....sorry mám dlouhý vedení! A myslel jsem si, že je to přece jenom vážnější téma. Navrhuju řešení: Na příštím srazu si dáme do držky jo? ;) ;D ;D ;D

Offline Airarmy

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #74 on: December 07, 2010, 12:15:24 PM »

.....sorry mám dlouhý vedení! A myslel jsem si, že je to přece jenom vážnější téma. Navrhuju řešení: Na příštím srazu si dáme do držky jo? ;) ;D ;D ;D

Mnoooo umíš rychle utíkat ? ? ?

A vážné téma by to bylo kdyby šlo o život ale pokud jde o hovno tak je to f klidu  ;) ;) ;D ;D ;D