Takže vážení přátelé, jelikož bychom se měli začít bavit o nějakém srazu (jarní, letní), abyste si stihli naplánovat dovolené, a nikdo se k tomu doposud moc neměl, rozhodl jsem se, že to klidně zorganizuju.
Chci s vámi probrat ale pár věcí, jestli to má vůbec smyslu.
Jako lokalitu jsem zvolil letiště Kámen u Želivi.
http://mapy.cz/#mm=TtTcFP@dm=134880768+133900800+28160+58880@sa=s@st=s@ssq=%C5%BEeliv@sss=1@ssp=120380524_127168204_150199404_150073036@x=134919680@y=133921792@z=11Jelikož to je zhruba uprostřed republiky, myslím si, že by účast mohla být slušná - aby např. Ostraváci nebyli omezení tím že musí jet 300km...
Problém je ale v ceně nájmu. Co jsem zjišťoval od borců kteří tam měli sraz před měsícem, tak pevná taxa je 2000,- a k tomu se připočítávají ceny za sektory - celé letiště si tedy pronajmout nemusíme (mohli bychom, ale vyšlo by to přes 20 000,- )
Nás by zajímal sektor A, dá se tam bezproblému sprintovat. Cena by byla někde okolo 10 000,- za den + 2000,- pevná taxa (nejsem si jist jestli je to včetně DPH - zjistím).
Pokud by to bylo bez DPH, tak s DPH by to každopádně vyšlo na nějakých 15 000,-
Počítejme - pokud by přijelo dejme tomu 30 aut, vyšlo by to na každýho na 500,- startovný, a to bychom pokryli jenom nájem za letiště. Je potřeba k tomu připočíst i peníze za poháry, nálepky, atd.
Tím pádem by se sraz stal dost nákladným, a chápu, že pro ty, kteří přijedou třeba z daleka nebo jsou bez práce, a mají dát ještě tolik peněz za sraz, se to může stát nereálným.
Proto se ptám - má cenu do toho jít? Uspořádáme to jako letos v Jedovnici s corradama? Osobně mi to nevadí, kluci co přijeli byli naprosto v pohodě a žádnej konflikt neproběhl, sraz se vydařil (až na počasí).
Uděláme to jako jarní nebo letní? Na letní by byla větší šance že přijede víc lidí, tím pádem by to nemuselo vyjít tak draho.
Budu si ještě dopisovat přímo s člověkem kterej má na starosti pronájem, ale co jsem zjišťoval, nelze to údajně pronajmout např. jen na půl dne....
Takže bych vás poprosil o názory