motor je EG, ma z lonskeho roku(od te doby nejete) nove vsechny vstrikovaci trysky, nove rozvody, nove svicky NKG, novy rozdelovac, vycisteny a serizeny K-Jetronic, vsecko origo podle dokumentace a za asistence kolegy z autorizovaneho Audi-VW servisu. nové filtry a kapaliny, komplet nove brzdy predek aj zadek, nove silentbloky a cepy zaveseni. mam k tomu aj TP. jenom palubovka je sice z hondy CRX a sedlo ridice je sportovni udajne z nissanu, ale na technicke nikdo nikdy nic nerikal, ale bude s tim problem asi u prepisu na veterany.
komu by nedelalo problem dodelat prahy a lak, tak ma historickeho sportaka po generalce. tlumice a pera jsou ok, sportovni od zakladu, vyfuk ma sportovni svody tez od zakladu a ma novy koncovy dil. Daval jsem si zalezet, nechtel jsem s tim vyjet dokud nebude jako z fsabriky, ale kdyz to stoji, rikam si jestli to ma jeste cenu. Mam furt jeste to porsche a masinu, barak a doma narocna a nevydelavajici zenska
vsecko sosa prachy ze nestacim splacet poplatky, pak platim jeste za upominky a uz mi to leze krkem.
cena je pevna, puvodni hodnota tech kol 16tek je 11000,-