Author Topic: Podivný problem  (Read 26426 times)

Offline araman

• prekvapive je
  • Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • ** Hakis **
Re: Podivný problem
« Reply #45 on: October 12, 2010, 18:44:50 PM »
to by nešlo vubec nastartovat ... typkovi se to dohoto evidetne nechce  ::)

nehledě nato. nejsem si jist ale muze se to vubec "potkat " ?  ja bych řekl že ne
Volkswagen Scirocco Scala 1.8 JH ...  neznamo kde

Offline speed

• majitel MK1
  • Global Moderator
  • registrovaný uživatel
  • ........mik mik...........
« Reply #46 on: October 12, 2010, 19:00:43 PM »
potkat se to muže, ale to by ten motor nejel .. jak řikáš

mie : zdřejmě si měl štěstí že šel zrovna kolem a tomuhle autu dobře rozuměl  ::)

druhá věc je, jestli je správné tvuj dojem, že auto na volnoběh jede v poho ;)
Scirocco MK1 75  2.0 GTi  16V   9A
Mitsu Galant  97´ 2.0 16V  (LPG) žralok
Toyota Yaris mk1 1,0 "zlaťák"
BMW E46 touring  2,0 105kw

Jestli se v tym Sciroccu zabiješ, tak mi nechoď na oči !!!!  Martina

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Reply #47 on: October 12, 2010, 19:09:47 PM »
Problem byl v tom že to původně tvrdil i Maro. A jak poznat že auto na volnoběh nejede jak ma? No byl to chlap co mi to původně parkrat seřizoval a ma u nas servis. Jinak se mi množstvi servisu které maj jakš takš ochotu do toho jit zmenšil v podstatě na 0.
Scirocco 1.5 JB new project
Fiat Grande Punto 1.2

Offline jajin17

• registrovaný uživatel
  • **
  • I love you VW
« Reply #48 on: October 12, 2010, 20:49:26 PM »
zeptám se uplně blbě jelikož jsem to tu nenašeo, ty rozvody jsi dělal nový u výměny karbece? :)

a zkoušel jsi to nechat ohřát na ten volnověh?
vím že je to jen karbec, ale elktrika je opravdu tak jak má být? :)
VW Scirocco GT PL 106kW
VW Lupo 1,0 37kW
VW Passat Variant B35 1,8 66kW

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Reply #49 on: October 12, 2010, 21:08:15 PM »
No dělal jsem nové rozvody u toho karbece. Nechaval jsem to zahřat a i teple to jelo na volnoběh v pohodě. Ja vím že elektro je mrcha jen nevím co by to s elektriky mohlo dělat.
Fiat Grande Punto 1.2

Offline jajin17

• registrovaný uživatel
  • **
  • I love you VW
« Reply #50 on: October 13, 2010, 00:04:55 AM »
spíš si říct co ten karbec za elektriku má, má vyhřejvání a víc nevím :D Tobě tam ta elektrika pásla jak prdka na hrnec, ne? že máš stejnej karbec? :)

a rozvody Ti dělal taky náčelník? :) nevím jak je to 8V ale u 16V máš jednu risku na setrváku u převodů a druhou klasika na víku hlavy riska na rozbodovým kole, jen pro kontrolu zdali to je alespoň hlava bok oukej, rozdělovač už Ti donastaví si myslím ;)
VW Scirocco GT PL 106kW
VW Lupo 1,0 37kW

Offline lajos

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • PL,16V
mie
« Reply #51 on: October 13, 2010, 08:51:40 AM »
Tak se mi povedlo včera nastartovat moje měsíc stojící auto, jeho chod se  podobá tvému-volnoběh drží ale při nabírání plynu se mu nechce a po 3500 zas točí.
Jsem se totiž vybodl na kostku a začal jsem rejt do zapalování....sundal jsem víčko rozdělovače, byl vcelku slušně zasranej, po smontage horko těžko naskočil a jede jak jsem psal.....má takový blbý chrčiví zvuk od hlavy motoru až nevím jestli nejede na tři válce....tak že můžou to být ještě kabely anebo svíčky které jsem možná dojebal s tím plazmovým zapalováním

Offline Dejnos

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #52 on: October 13, 2010, 09:00:56 AM »
Lajos : no taky dobrý,  a to jsem chvíli uvažoval, že si tu plazmu udělám taky  ;D
Asi teda raději zůstanu u toho co mám.....
Scirocco II GT II 1.8 JH 91/92

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Reply #53 on: October 13, 2010, 17:32:27 PM »
Motor už zase běži normalně i z novým karbecem. Jsem zjistil že jsem měl vadnou sponu na lankovým plynku horši je že zustal problem s tím jetim dopředu.

Muže se rozhodit převodovka? Jestli se můžou nahodou nějak poondit kolečka v ní. Vím že to zni nesmyslně ale už fakt nevím. Ještě mně napada ta kostka pod oknem jestli není vadna protože benzinu tam jde dost a na spatečku to jakš takš jede.
Fiat Grande Punto 1.2

Offline Jarouš

• registrovaný uživatel
  • **
  • chyt´ mě když to dokážeš:-D!!!
« Reply #54 on: October 13, 2010, 17:49:50 PM »
no to vidim docela mizerně s tou převodovkou páč snad poslední stroj u kterýho já znám kde šli zamíchat kvalty byl traktor.to jedině že by ti vylítalo jištění proti tomu a to by se v něm ještě musel někdo hrabat ale to by ti tam nešla ani zpátečka.jestli náhodou nemáš problém s diferákem mě napadá když říkáš že na zpátečku to jede normálně.
VW Scirocco 1,8 GTX
VW Golf IV 1,9 TDI

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Reply #55 on: October 13, 2010, 19:41:46 PM »
A co by se mohlo stat diferakovi? Nic jsem s ním nedělal? A s převodovkou taky vicemeně taky nic. Jen jsem v ní vyměnil ty gufera protože mi tekly a měnil jsem spojku.
Fiat Grande Punto 1.2

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #56 on: October 13, 2010, 19:42:36 PM »
mie jestli ses do převodovky nešťoural tak se s ní nic samo od sebe nestane.. jestli to nechce jet, tak máš buď nahovno předstih nebo hozený rozvody o zub.. každopádně jestli je nastavoval Maro tak předpokládám že sou ok.. každopádně bych to řešil s marem.. sám seš u toho platnej jak .... víš co.. po internetu se dá poradit ale ne vyřešit problém. muselo by se vidět co to dělá a nedělá, jakej to má zvuk a spousta jinýho

jestli ti technik řek že se ti to potkalo, tak ani nepředpokládej že to auto pojede.. spíš je div že to běží a když to běží tak to musí vydávat zvuk jak když se sype železářství..

buď se to pokus nějak upřesnit popsánim co ten motor dělá popř. natoč video, ale každopádně k tomu vem někoho kdo ty motory dělá

snad se neurazíš ale tohle je můj názor na tvůj problém ::)
Mk II GTL, 1.8 16v, kamei
MK II GTX, 1.8 GASPOWER, wintercar
něco málo MK l

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Reply #57 on: October 13, 2010, 20:30:15 PM »
Ne neuraziš mně. Zvok jako železarstvi to nemá takže podle mně nějaké potkaní se vicemeně nehraje roli. Zkusim ještě jednou překecat Mara aby se na to kukl a nebo zkusim nějaký jiny servis aby se na to pořadně podivali. Video mužu natočit ale to bude taky asi houby platny. Zkusim to probrat s nějakým odbornikem a nemyslim toho co jsem byl včera a uvidim.
Fiat Grande Punto 1.2

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #58 on: October 13, 2010, 22:02:04 PM »
potkání by hrálo kurva velkou roli.. ale to teď nemá cenu se dohadovat jestli to je nebo není potkaný.. najdi člověka kterej tomu rozumí a prober to s nim..

opět tě nechci zrazovat, ale do servisu bych s tim nešel.. patrně nemáš jinou šanci tak snad trefíš na někoho rozumnýho..
Mk II GTL, 1.8 16v, kamei
MK II GTX, 1.8 GASPOWER, wintercar
něco málo MK l

Offline jajin17

• registrovaný uživatel
  • **
  • I love you VW
« Reply #59 on: October 13, 2010, 23:02:25 PM »
a když řikáš že na volnoběh to běží v pohodě a i když prošlápneš pedál letí do otáček?

video by tu pár odborníkem hodně pomohlo si myslím ;)
VW Scirocco GT PL 106kW
VW Lupo 1,0 37kW