Author Topic: Podivný problem  (Read 26421 times)

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
Re: Podivný problem
« Reply #15 on: October 01, 2010, 18:30:37 PM »
Hmm. Taky je možnost. Neměnil jsem ho. Jenže nový už sehnat nejde, a nemám nahradní. A z JHčka asi pasovat nebude
Scirocco 1.5 JB new project
Fiat Grande Punto 1.2

Offline jajin17

• registrovaný uživatel
  • **
  • I love you VW
« Reply #16 on: October 01, 2010, 20:51:54 PM »
jak tam máš danej ten odbublinkovávač? mě to dělalo něco podobného protože jsem dal blbec obráceně hadice do toho odbublinkovávače a taky to moc nejele, ale až ve vysokej otáčkách :(
VW Scirocco GT PL 106kW
VW Lupo 1,0 37kW
VW Passat Variant B35 1,8 66kW

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Reply #17 on: October 01, 2010, 21:03:58 PM »
Jakej odbublinkovač? Mysliš ten černej valec?
Fiat Grande Punto 1.2

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #18 on: October 01, 2010, 21:54:14 PM »
mie jájin má pravdu, sice to není odbublinkovávač ale dělič palïva, ale je dost možný žes otočil hadice.. má to tři vývody.. jeden je přívod od pumpy, druhej de do karburátoru a třetí je zpátečka do nádrže.. nicméně mělo by to na tom bejt vyznačený a navíc špatně to snad ani dát nejde..

kdybys měl něco špatně v motoru tak by to nešlo vůbec, ještě mě napadlo jestli nemáš rozvody hozený o zub.. kdo ti to nastavoval? popř. to zkontroluj.. jo a pak ještě jednou přejít nastavení předstihu a zkontroluj jestli máš správně zapojený podtlaky což je dost důležitý pro správnou funkčnost karbecu.. a poslední co mě ještě napadá je podtlak k rozdělovači
Mk II GTL, 1.8 16v, kamei
MK II GTX, 1.8 GASPOWER, wintercar
něco málo MK l

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Reply #19 on: October 01, 2010, 22:57:03 PM »
Podtlaky mi dělaj potiže. Musel jsem udělat provizorku kvůli ulomenému jednomu vystupu na tom plastu. A ještě neměl čas zajet na vrakač se kuknout po nové. Rozvody mi dělal Maro tak typuju že jsou udělané dobře. Ten dělič paliva jsem tam dal zpět. Původně jsem ho dal pryč protože nový karbec ma vlastní vracečku paliva. Ale teď ho tam mam. Mužu se kuknout jestli jsem nepřehodil ty hadice v něm. Předstih moc neumim štelovat. Mělo se to dělat v servisu. Jinak s tim se mi hral Maro. Zitra na tom budu trošku pracovat, ale musim sehnat ten díl pro podtlaky. Nejlepši by bylo sehnat nějaké schéma těch podtlaku jak maj byt zapojené. Nemaš nahodou něco takového? Díky
Fiat Grande Punto 1.2

Offline jajin17

• registrovaný uživatel
  • **
  • I love you VW
« Reply #20 on: October 02, 2010, 00:31:01 AM »
já to mám doma, ale asi na jinej karbec já jsem měl dvoukomorovou 1,6 přesný ozačení nevím a co se podtlaků týče na rozdělovač by si měl brat až ve vysokejch otáčkách, ale jinak hrozně důležita věc mít je kolem karbecu na 100% správně, přijel za mnou jeden Plzeňskej šírař že se mu to skoro jak háda, udělali jsme všechny podtlaky a auto odjíždělo jak vyměněné ;)
VW Scirocco GT PL 106kW
VW Lupo 1,0 37kW

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Reply #21 on: October 02, 2010, 08:40:02 AM »
No na karbeci to moc nezaleži. Je jedno jaky to je maji stejný ten plast na zapojení podtlaku. Jen ze střikaček to nepasuje. Musim na vrakač a oni tam jsou lini a o vikendu maj zavřeno. Bude to muset počkat do pondělka. Jinak zapojení podtlaku mam myslím dobře. Není jak si to ověřit. Možna kdybych se spojil z jedním scirařem ale on dal svoje auto synovi a toho neznám.
Fiat Grande Punto 1.2

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #22 on: October 02, 2010, 09:06:02 AM »
když ti to dělal maro tak to bude v pohodě, akorát bych ještě na stroboskopu zkontroloval předstih..
v případě že nemáš ty podtlaky jak maj bejt tak to bude dělat bordel pořád.. nejsem si jistej jestli u toho co máš ty je to stejný, ale ze zadu karbecu co máš ty výstupy podtlakový, tak sou barvy.. to když propojíš mezi sebou tak by to mělo šlapat.. zkus ti tu někde najít fotku jak sem to měl zapojený mělo by to bejt vidět..

kolik má tenhle karbec komor?
něco málo MK l

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Reply #23 on: October 02, 2010, 09:24:20 AM »
Je to jednokomorovy Pierburg z označením 1B3. No ja myslím že to mam dobře propojený ale myslet znamena hovno vědět, že. Budu rad když pošleš fotku.
Fiat Grande Punto 1.2

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #24 on: October 02, 2010, 09:42:51 AM »
no tak to ti moje fotka moc nepomůže páč já měl dvoukomorovej 2e2, ale zkusim se podívat do chytrý knížky a uvidím jetli to tam bude ;)
něco málo MK l

Offline jajin17

• registrovaný uživatel
  • **
  • I love you VW
« Reply #25 on: October 02, 2010, 11:23:50 AM »
Je to jednokomorovy Pierburg z označením 1B3. No ja myslím že to mam dobře propojený ale myslet znamena hovno vědět, že. Budu rad když pošleš fotku.

zajdi si knuchupectví a jukni se do knížky ,,jak na to Golf1 Jetta" a tam najdeš přesně svůj karbec a i to jak mají být zapojené podtlaky a všechno ;)
VW Scirocco GT PL 106kW
VW Lupo 1,0 37kW

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Reply #26 on: October 02, 2010, 11:24:52 AM »
Aha. Tak to možna udělam. To je dobrý napad. Díky.
Fiat Grande Punto 1.2

Offline jajin17

• registrovaný uživatel
  • **
  • I love you VW
« Reply #27 on: October 02, 2010, 12:13:44 PM »
jukni jestli je Tvůj karbec, když tak se juknu v etce na jinej :D
VW Scirocco GT PL 106kW
VW Lupo 1,0 37kW

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Reply #28 on: October 03, 2010, 15:01:06 PM »
Ten vrchni to je můj karbec i s podtlaky a rozdělovačem.
Fiat Grande Punto 1.2

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Reply #29 on: October 07, 2010, 12:08:52 PM »
Neměl by někdo tohleto doma ale kompletní i z hadici k brzdam? Nejlip z JB ale muže byt i z něčeho jiného jen je delši hadička. Nebo jestli někdo nevi jak s toho sundat tu plastovou hadici bez jejiho rozřezaní nebo zničení.

Auto pořad nechce jet. Zítra se domluvim s někym z práce a odtahnem ho do servisu. Už se mi skončily napady.
Fiat Grande Punto 1.2