Author Topic: řemenice  (Read 2605 times)

Offline Flegma

• registrovaný uživatel
  • **
řemenice
« on: August 28, 2010, 08:29:45 AM »
Dobrej den v spolek ..mam takovou menší prekérku vyndal jsem motor za učelem  ho dát trochu do kupy a potřeboval bych sundat řemenici na rozvoďák ,ale namám rázovej utahovák .Nevíte čím by šel povolit ten šroub?

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
Re: řemenice
« Reply #1 on: August 28, 2010, 09:35:45 AM »
něčím si musíš zajistit motor proti otáčení. Jestli to máš už bez převodovky, tak zajistit spojku...... ;)
A pak klasika. Ořech,téčko a trubku  ;)
S teroristy a francouzi se nevyjednava!!!

Čím dřív umřu,tím dýl budu mrtvej

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Reply #2 on: September 05, 2010, 20:24:06 PM »
Vím že to uplně s tí  nesouvisi ale nechci začinat nové téma. Koupil jsem si novou vodní půmpu kompletní a zjistil jsem že mi to hnaci kolo nepasuje. Otvor a rozteč šroubu v ním je o moc menši než na té nové. Nevím jestli se na scira davaly dva různe nebo jestli shanět to hnaci kolo z jiného auta. Díky za odpověď.
Scirocco 1.5 JB new project
Fiat Grande Punto 1.2

Offline jajin17

• registrovaný uživatel
  • **
  • I love you VW
« Reply #3 on: September 15, 2010, 23:13:23 PM »
Vím že to uplně s tí  nesouvisi ale nechci začinat nové téma. Koupil jsem si novou vodní půmpu kompletní a zjistil jsem že mi to hnaci kolo nepasuje. Otvor a rozteč šroubu v ním je o moc menši než na té nové. Nevím jestli se na scira davaly dva různe nebo jestli shanět to hnaci kolo z jiného auta. Díky za odpověď.
za sebe Ti můžu číct že když jsem koupil novou vodní pumpu tak stará řemenice mi tam sedla jak prdel na hrnec ;)
VW Scirocco GT PL 106kW
VW Lupo 1,0 37kW
VW Passat Variant B35 1,8 66kW

Offline speed

• majitel MK1
  • Global Moderator
  • registrovaný uživatel
  • ........mik mik...........
« Reply #4 on: September 16, 2010, 07:47:15 AM »
pravděpodobně ti dali pumpu z G2, nebo Jetta2 .... ( nebo naopak - už tam na tvoje auto dal někdo jinou pumpu)
těla sou stejny , jen řemenice sou trochu jiny (vim to protože sem z mojeho EG daval na Jettu2 a nepásnula ta řemenice - mě to ale nezastavilo ;) )
Scirocco MK1 75  2.0 GTi  16V   9A
Mitsu Galant  97´ 2.0 16V  (LPG) žralok
Toyota Yaris mk1 1,0 "zlaťák"
BMW E46 touring  2,0 105kw

Jestli se v tym Sciroccu zabiješ, tak mi nechoď na oči !!!!  Martina