Jsem také na jiném fóru pár let, kde se právě zabýváme věcma pro ostatní svět, nemožnýma. Tam se také hádáme, dohadujeme a osočujeme. tam jsem také rebel ale nikomu neberu názor-mazat to mně ani nenapadlo, ne že bych byl tak slušný, prostě to nemám v repertoáru. To radši jednou otevřu hubu a jindy se omluvím-neubyde mně ani vás.
Šíro fórum je trochu jiné, uděláte si jakoukoliv prdel-to se mi líbí, je to bezprostřední a lidské.
Svůj názor stejně řeknu, to mi zatím nikde nezatrhli.
Už jsem to tady ze začátku psal, jsem rád, že jsem vás trochu rozproudil, jinak než se po ránu poslat jeden druhého doprdele, do toho nevstupuju, znáte se díl.
Wari-že bych útočil? možná-komu se co zdá. Jsem tak trochu rozohněnej, když jde o zajímavou věc, která mě ještě k tomu baví.
Snažím se vás trochu navést aby jste o některých *nesmyslech* začali uvažovat, proč jsou to vlastně nesmysli? Třeba nejsou? U piva tě s nima pošlou doprdele, přesto můžeš mít svoje přesvědčení a třeba i pravdu.
No a v hlavě od toho máš ty závity abys nesypal písek kam nemáš.
Taky já v motoru něco mám, že širocco dalekko první, mně těší a doufám že s tím dopadnu dobře-bude to tam do srazu včetně betonové plochy.
Když dopadnu blbě, tak přejdu do technických aby mi někdo pomohl s výměnou pístů. Počkáme jak dopadnu. Někdo to předem schvaluje, někdo předem zatracuje-ale pravda výjde najevo?