Author Topic: plazmové zapalování  (Read 78459 times)

Offline Wari

• registrovaný uživatel
  • **
Re: plazmové zapalování
« Reply #120 on: June 15, 2010, 18:53:10 PM »
uz jsem se jednou ptal tak jeste jednou.

Mohl by mi nekdo ukazat nejaky graf ktery ukazuje vyssi ucinost (silu,vykon) na zaklade velikosti jiskry?
« Last Edit: June 15, 2010, 18:56:31 PM by Wari »
VW Scirocco 1.8 JH
Opel Astra Caravan 1.6
Indiana  Jones

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Reply #121 on: June 15, 2010, 19:29:27 PM »
Waři: nechtěj to. Tady jsme za zaostalý blbce
S teroristy a francouzi se nevyjednava!!!

Čím dřív umřu,tím dýl budu mrtvej

Offline lajos

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • PL,16V
« Reply #122 on: June 15, 2010, 19:31:08 PM »

Mohl by mi nekdo ukazat nejaky graf ktery ukazuje vyssi ucinost (silu,vykon) na zaklade velikosti jiskry?
Dával jsem sem dva grafy, sice od výrobce podobných svíček a český odkaz na totéž.
Měření na brzdě a na válci u nás v laboratoři, sem dám až se to udělá

Offline lajos

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • PL,16V
« Reply #123 on: June 15, 2010, 19:33:18 PM »
Waři: nechtěj to. Tady jsme za zaostalý blbce
Nikdo nic takového netvrdil, nejste zaostalí, jen o některých věcech nevíte, nikde se o tom nešíří a také proto to nemáte v autech

Offline speed

• majitel MK1
  • Global Moderator
  • registrovaný uživatel
  • ........mik mik...........
« Reply #124 on: June 15, 2010, 20:05:44 PM »
aby se tady někdo bál říct vlastní názor , nebo dokonce odporovat
je hodně věcí ktery sou zaručeně lepší ( zvyšují vykon, nebo jen snižují náklady na provoz nebo něco jinyho )  a do aut se seriově nemontuji - PROČ ?

a už je uplněj vrchol drzosti a tuposti zkusit něco na autě a řict to tady a debatovat tady o tym

jo a napsat "Rád vás potkám na letišťní ploše "  tak to je moc ... se divim že mu nesnažeš učet !!!!!!!!!!!!!
« Last Edit: June 15, 2010, 20:07:43 PM by speed »
Scirocco MK1 75  2.0 GTi  16V   9A
Mitsu Galant  97´ 2.0 16V  (LPG) žralok
Toyota Yaris mk1 1,0 "zlaťák"
BMW E46 touring  2,0 105kw

Jestli se v tym Sciroccu zabiješ, tak mi nechoď na oči !!!!  Martina

Offline Wari

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #125 on: June 15, 2010, 20:19:54 PM »
a kdyz reknu nasypte si pisek do sani a reknu ze to zvysuje vykon a kroutak tak je to ok?
snad diskutujeme ne?
a prvni kdo zacal utocit byl Lajos
VW Scirocco 1.8 JH
Opel Astra Caravan 1.6
Indiana  Jones

Offline Wari

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #126 on: June 15, 2010, 20:27:50 PM »

Dával jsem sem dva grafy, sice od výrobce podobných svíček a český odkaz na totéž.
ja mam ale na mysli nejaky graf ktery rika mam jiskru ktera je velka 0,1mm tak mi to na tolik a tolik paliva a vzduchu udelat takovy tlak. V pripade ze udelam jisktu 0,5mm tak na stejne mnozstvi paliva to ma o tolik vetsi tlak.
Opravdu nemam zajem o grafy od prodejce.
VW Scirocco 1.8 JH
Opel Astra Caravan 1.6
Indiana  Jones

Offline lajos

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • PL,16V
« Reply #127 on: June 15, 2010, 20:49:40 PM »
Jsem také na jiném fóru pár let, kde se právě zabýváme věcma pro ostatní svět, nemožnýma. Tam se také hádáme, dohadujeme a osočujeme. tam jsem také rebel ale nikomu neberu názor-mazat to mně ani nenapadlo, ne že bych byl tak slušný, prostě to nemám v repertoáru. To radši jednou otevřu hubu a jindy se omluvím-neubyde mně ani vás.
Šíro fórum je trochu jiné, uděláte si jakoukoliv prdel-to se mi líbí, je to bezprostřední a lidské.
Svůj názor stejně řeknu, to mi zatím nikde nezatrhli.
Už jsem to tady ze začátku psal, jsem rád, že jsem vás trochu rozproudil, jinak než se po ránu poslat jeden druhého doprdele, do toho nevstupuju, znáte se díl.
Wari-že bych útočil? možná-komu se co zdá. Jsem tak trochu rozohněnej, když jde o zajímavou věc, která mě ještě k tomu baví.
Snažím se vás trochu navést aby jste o některých *nesmyslech* začali uvažovat, proč jsou to vlastně nesmysli? Třeba nejsou? U piva tě s nima pošlou doprdele, přesto můžeš mít svoje přesvědčení a třeba i pravdu.
No a v hlavě od toho máš ty závity abys nesypal písek kam nemáš.
Taky já v motoru něco mám, že širocco dalekko první, mně těší a doufám že s tím dopadnu dobře-bude to tam do srazu včetně betonové plochy.
Když dopadnu blbě, tak přejdu do technických aby mi někdo pomohl s výměnou pístů. Počkáme jak dopadnu. Někdo to předem schvaluje, někdo předem zatracuje-ale pravda výjde najevo?

Offline lajos

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • PL,16V
« Reply #128 on: June 15, 2010, 20:55:13 PM »

ja mam ale na mysli nejaky graf ktery rika mam jiskru ktera je velka 0,1mm tak mi to na tolik a tolik paliva a vzduchu udelat takovy tlak. V pripade ze udelam jisktu 0,5mm tak na stejne mnozstvi paliva to ma o tolik vetsi tlak.
Opravdu nemam zajem o grafy od prodejce.
Jiskra se neměří na mm ale jeho proud a napětí-jeho energie(výkon).
Musíš počkat než to změříme, neodbytče, dřív já ti víc zatím dodat nemůžu. Říkáš někdo a myslíš mně, snad jsem se už dost jasně vyjádřil, nebo bez vole to nejde pochopit?

Offline lajos

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • PL,16V
« Reply #129 on: June 15, 2010, 20:58:07 PM »
Jo a jdu na pivo a fotbal, těšte se na moje sprostárny až  se vrátím, obvzlášť Tomášové(nevěřící)

Offline Petrtrol

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • malý závodník
« Reply #130 on: June 15, 2010, 22:42:31 PM »
jak malé děti :D :D
vw scirocco2 1.8 8V 82kw
vw vento      1.9 tdi  66kw
vw scirocco2  1.6      55kw

Offline lajos

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • PL,16V
« Reply #131 on: June 15, 2010, 23:07:59 PM »
jak malé děti :D :D
Vždyť to neni jen vážná věc, má to být i zábava, je to taky trochu divadlo a to se hraje, ne?

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Reply #132 on: June 15, 2010, 23:46:25 PM »
naprosto luxusni diskuze jaka tady uz dlouho nebyla. Ja tomu taky osobne neverim, ale klidne se necham presvedcit, kdyz bude padny dukaz ;)
Scirocco MK2 1.8 16V KR stage 2 in progress 2xKx2xVKxPS

Offline lajos

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • PL,16V
« Reply #133 on: June 17, 2010, 00:38:11 AM »
naprosto luxusni diskuze jaka tady uz dlouho nebyla. Ja tomu taky osobne neverim, ale klidne se necham presvedcit, kdyz bude padny dukaz ;)
Díky Lucasy-toto vlákno považuji tak trochu za svoje dítě, původem a předmětem. Zájem a pochvala určitě těší a vážím si toho, i když kvůli tomu to nedělám.
Moje 16V zatím jede jak z praku, sice jenom po Liberci a pořád ho mučím na každém kousku rovinky, písty zatím bez děr. Bez porovnání s vámi je to ale na hovno, zbytek Liberce na to nemá. Těším se na sraz jako malej Jarda, v mém věku je to ostudné ale citiy jsou city, ku.va jaké i-y se tam zas píše, seru na to.

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #134 on: June 17, 2010, 07:03:12 AM »
Díky Lucasy-toto vlákno považuji tak trochu za svoje dítě, původem a předmětem. Zájem a pochvala určitě těší a vážím si toho, i když kvůli tomu to nedělám.
Moje 16V zatím jede jak z praku, sice jenom po Liberci a pořád ho mučím na každém kousku rovinky, písty zatím bez děr. Bez porovnání s vámi je to ale na hovno, zbytek Liberce na to nemá. Těším se na sraz jako malej Jarda, v mém věku je to ostudné ale citiy jsou city, ku.va jaké i-y se tam zas píše, seru na to.

ne že bych chtěl rejpat, ale na sprintech sem ti s JHčkem ujel  ;D  (vim že to byla tvoje první jízda, ale uplně se to nabízelo  ;) )

mk1 "78 - uloženka
gt2 "90 - červený a otlučený
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88