Author Topic: 16V - hreji se kola  (Read 2249 times)

Offline CZ

• registrovaný uživatel
  • **
    • Hypoman
16V - hreji se kola
« on: June 01, 2010, 14:21:59 PM »
Zacaly se mi z niceho nic hrat 3 kola na 16V - PL (tzn. 4 kotouce). Z jednoho zadniho uz dokonce tece vazelina z loziska, takze tam musi byt pekne horko. Zacinam mit strach s tim jezdit, aby to neupadlo.

Jaka je sance, ze odesly 3 loziska najednou? Ale hlucne to neni...?!

Jaka je sance, ze se po***** 3 brzdice najednou?

Nejake napady, cim jinym by to mohlo byt? Desky nejsou nove, ale uplne hole taky ne... Kotouce rovne...

Pokud budou zarezle brzdice, budete mit nekdo na zadni napravu druhe? Na predek bych nahradni mel, ale zadek bohuzel...

Diky za kazdy napad!
PL

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
Re: 16V - hreji se kola
« Reply #1 on: June 01, 2010, 14:47:51 PM »
Kdysi jsem řešil taky takový problém po výměně destiček. Chyba byla ve víčku nádržky na brzd. kapalinu. Byla ucpaná dírka na "odvětrávání" a jak se zahřála kapalina... jízdou, tak se v nádržce zvedl tlak, tím přitlačil destičky ke kotouči , čímž docházelo k čím dál většímu ohřívání......
S teroristy a francouzi se nevyjednava!!!

Čím dřív umřu,tím dýl budu mrtvej

Offline R N

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #2 on: June 01, 2010, 15:19:18 PM »
1 - zvedni auto na hever a zjisti , zda to je skutečně brzdama ( studené i teplé )
2 - hlavní píst brzdiče je dost kvalitní , většinou jde lapovat ,prachovka i gumička jde koupit
3 - volně musí chodit i dva vodící kolíčky s prachovkou ( jeden nahoře a jeden dole)

Offline George

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #3 on: June 10, 2010, 23:14:19 PM »
v prvý řadě zjisti jestli ti to dobržďuje nebo ne. Nemusíš mít v prdeli tři brzdiče, ale třeba jen jedno kolo a to je to co nebrzdí :)) . Mě jednou odešel posilovač a auto když mělo podtlak tak přibrždovalo..  :)
KAKAT Racing