airarmy, nemyslim si o tobe nic, jenom o tom co pises za dementoviny
a tim myslim to,na co jsem reagoval... btw na strechu se dava pri zapnuti vrzu u civilnich aut majak (je na to specialni vyhlaska a prikaz !!!!) ... a ano, policajt jsem... proste uznej, ze policajti doplatili na husu (podle vseho)... maji v aute kameru,takze nebude problem to spolehlive prokazat... a je to videt i podle poskozeni auta... (renaulta)... a jinak.. u me v praci platis za deset let starej pristroj plnou cenu... jenze v civilnim sektoru tohle neobstoji a ani nema sanci
tam uz amortizace pocitana byt musi... ja skodu k uhrade dostavam jinak rozkazem
tak si prepocitej ty svoje fidlatka,nez neco napises, nebo zjistuj...
ano, muzeme to rozvadet do extremu ... ja zazil to, ten tamto.. a kdyby to a tak zase tamto.. bla bla bla.. hadame se tu kvuli par dementnim slovum,co mi fakt vadi.. ta kratkozrakost... a rikejte si co chcete, mame zakony zbytecne, ktere NIKDE v zapadni Evrope nejsou,ale ve vychodni spolehlive pretrvavaji.. proc? nevim.. ale kurna sam jsem byl obeti nehody a vysel jsem dle meho nepravem jako vinik... ale nemohli za to policajti a system byl nastavenej dost logicky,aby to ochranilo co nejvic lidi.. proto tu nekricim jak hovado o tom,co je spatne...
a jen posledni dorejpnuti... jako policajt jedouci pod majakama NEMAS zadnou vyhodu... naopak, resi se jak jen sis to mohl dovolit a nedejboze nekoho nabourat... ja kdyz jedu do krizovatky na majaky a mam cervenou, tak prakticky zastavim, protoze i kdybych prijizdel dvacitkou do stredu a zboku se vyritil debil, co nepredvida a ja ho strejchnul/on me... stejne jsem ten spatnej ja ...
jeste k tomu "mel zapnuty majaky" je cim dal horsi slyset... jeste te resi za to, jak moc opravnene tak jezdis...
pridane majaky se resit daji a kdyz uz jsi takovej cimprdlín, tak pokazdy zastav, zvedni telefon, zavolej 158 a oznam to...
lepsi? takovejch,co umi skakat a nic nevi jezdi po nasich silnicich tuna a doufam, ze takovy nafrnence nebudu muset nikdy a nikde resit :/