Author Topic: NEHODY  (Read 58713 times)

Offline C3

• registrovaný uživatel
  • **
Re: NEHODY
« Reply #75 on: April 02, 2012, 20:51:46 PM »
 ;) airarmy, nemyslim si o tobe nic, jenom o tom co pises za dementoviny ;) a tim myslim to,na co jsem reagoval... btw na strechu se dava pri zapnuti vrzu u civilnich aut majak (je na to specialni vyhlaska a prikaz !!!!) ... a ano, policajt jsem... proste uznej, ze policajti doplatili na husu (podle vseho)... maji v aute kameru,takze nebude problem to spolehlive prokazat... a je to videt i podle poskozeni auta... (renaulta)... a jinak.. u me v praci platis za deset let starej pristroj plnou cenu... jenze v civilnim sektoru tohle neobstoji a ani nema sanci ;) tam uz amortizace pocitana byt musi... ja skodu k uhrade dostavam jinak rozkazem ;) tak si prepocitej ty svoje fidlatka,nez neco napises, nebo zjistuj...

ano, muzeme to rozvadet do extremu ... ja zazil to, ten tamto.. a kdyby to a tak zase tamto.. bla bla bla.. hadame se tu kvuli par dementnim slovum,co mi fakt vadi.. ta kratkozrakost... a rikejte si co chcete, mame zakony zbytecne, ktere NIKDE v zapadni Evrope nejsou,ale ve vychodni spolehlive pretrvavaji.. proc? nevim.. ale kurna sam jsem byl obeti nehody a vysel jsem dle meho nepravem jako vinik... ale nemohli za to policajti a system byl nastavenej dost logicky,aby to ochranilo co nejvic lidi.. proto tu nekricim jak hovado o tom,co je spatne...
a jen posledni dorejpnuti... jako policajt jedouci pod majakama NEMAS zadnou vyhodu... naopak, resi se jak jen sis to mohl dovolit a nedejboze nekoho nabourat... ja kdyz jedu do krizovatky na majaky a mam cervenou, tak prakticky zastavim, protoze i kdybych prijizdel dvacitkou do stredu a zboku se vyritil debil, co nepredvida a ja ho strejchnul/on me... stejne jsem ten spatnej ja ... ;) jeste k tomu "mel zapnuty majaky" je cim dal horsi slyset... jeste te resi za to, jak moc opravnene tak jezdis... 
pridane majaky se resit daji a kdyz uz jsi takovej cimprdlín, tak pokazdy zastav, zvedni telefon, zavolej 158 a oznam to... ;) lepsi? takovejch,co umi skakat a nic nevi jezdi po nasich silnicich tuna a doufam, ze takovy nafrnence nebudu muset nikdy a nikde resit :/
hmm.. aspon tech par sekund :-)) http://www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #76 on: April 03, 2012, 00:17:59 AM »
souhlasim s tim že ježdění se zapnutejma majákama je horší než jeszdit bez nich... (před cihlou mi na jižní spojce uhybaj víc než před služebákem s majákama)

faktem je že lidi sou dementní a nedokážou ovládat auto tak jak je učili v autoškole, přičemž v zákoně je že termín na celej paragraf včetně definice "vozidlo s právem přednostní jízdy"

btw, tam je i psaný, že seš povinej tohle auto pustit před sebe při tankování u pumpy ;)
Mk II GTL, 1.8 16v, kamei
MK II GTX, 1.8 GASPOWER, wintercar
něco málo MK l

Offline speed

• majitel MK1
  • Global Moderator
  • registrovaný uživatel
  • ........mik mik...........
« Reply #77 on: April 03, 2012, 07:22:17 AM »
debeta na dlouho a s nulovym vysledkem  ::)
1. z vlastni zkušenosti vim že s majakama seš "vždy" na vině ty (ten kdo použivá majáky) - prostě je to o hubu s tim jezdit

2. nic to nemění na tom že ženská (a těch lidí je hodně velky procento) nepoužila špigl a prostě tupě jela, kam se ji zrovna chtělo

lidi prostě nepočitaji s tim že je někdo další na cestě , myslí si že sou tu samy a podle toho to na těch cestách vypadá  ::)
Scirocco MK1 75  2.0 GTi  16V   9A
Mitsu Galant  97´ 2.0 16V  (LPG) žralok
Toyota Yaris mk1 1,0 "zlaťák"
BMW E46 touring  2,0 105kw

Jestli se v tym Sciroccu zabiješ, tak mi nechoď na oči !!!!  Martina

Offline Airarmy

• registrovaný uživatel
  • **
    • http://airarmy.szm.sk
« Reply #78 on: April 03, 2012, 08:50:12 AM »
C3 nepochopil jsem co je to "btw na strechu se dava pri zapnuti vrzu u civilnich aut majak" ale to je fuk...
Nic já se zdržuji této debaty, každý máme svůj názor a každý si ho budeme obhajovat !!!!
Od jistý doby příslušníku PČR prostě nevěřím a dokud mě nepřesvědčej o opaku ani nebudu. Nic proti tobě Mates a ani proti tobě C3
A jinak C3 taky jsem ve službách vlasti takže vím o čem mluvíš, máme přístroje z dob krále klacka kdy jejich cena převyšovala pomalu náš roční příjem a amortizace se na ně nevztahuje...... takže asi tak ;););)
Podstatou války je násilí, mírnost je projevem slabomyslnosti a nerozhodnosti.
A proto udeř vším, udeř všude, udeř tvrdě ! ! !

Mess with the BEST die like the REST!!!!

Offline Lefi

• registrovaný uživatel
  • **
  • Tím to začlo...
« Reply #79 on: April 04, 2012, 00:36:08 AM »
něco ze včera

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #80 on: April 04, 2012, 00:37:40 AM »
blbě poznat vůbec co to je.. kde že to bylo?
něco málo MK l

Offline Lefi

• registrovaný uživatel
  • **
  • Tím to začlo...
« Reply #81 on: April 04, 2012, 00:41:33 AM »
Kousek od Velvar,taky jsme se s kolegou dohadovali co to je...on mi řikal že je to rover,já řikal že nějakej starej japonec(i dle soc introše)

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #82 on: April 04, 2012, 00:43:28 AM »
hmm, i tak zkažený odpolene pro řidiče:D btw majitele
něco málo MK l

Offline Lefi

• registrovaný uživatel
  • **
  • Tím to začlo...
« Reply #83 on: April 04, 2012, 00:46:45 AM »
ten se proletěl vrtulníkem,takže kdo ví jak to dopadlo...

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #84 on: April 04, 2012, 00:48:01 AM »
paráda, i vyhlídkovej let gratis.. nekupto ;D ;D

tipnul bych nějakej hjondééé ;D ;D
něco málo MK l

Offline Lefi

• registrovaný uživatel
  • **
  • Tím to začlo...
« Reply #85 on: April 04, 2012, 00:50:38 AM »
ještě tady něco z Přátelství před Říčanama,to máš kousek...

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #86 on: April 04, 2012, 01:00:25 AM »
ale ta byla smrtelná ne? co dělal proboha?
něco málo MK l

Offline Lefi

• registrovaný uživatel
  • **
  • Tím to začlo...
« Reply #87 on: April 04, 2012, 01:08:08 AM »
cca rok stará nehoda,tušm že nějak přejel do protisměru a potkal toto :( jinak byla tragická jak píšeš  :-[

Offline sergei

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #88 on: April 04, 2012, 05:31:29 AM »
tak taky přidám do soudku.Tady máte snižování za jízdy
scirocco 16v KR Popelka

vw transporter t3 1.6 td
velorex 250
a háfo motoveteránů

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Reply #89 on: April 04, 2012, 09:43:31 AM »
A nejaky obrazek nebo info o nehode ze vcera 3.4. cca 13:30 z R10 ve smeru na Liberec, 5 Osobaku by nebylo? Byli to dva blbci od nas z worku.
Scirocco MK2 1.8 16V KR stage 2 in progress 2xKx2xVKxPS