Author Topic: NEHODY  (Read 58711 times)

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
Re: NEHODY
« Reply #60 on: March 15, 2012, 10:49:15 AM »
No už si asi nějakou chvili nezafrajeři. Hlavně by neměl frajeřit když to auto ani neovlada.
Scirocco 1.5 JB new project
Fiat Grande Punto 1.2

Offline speed

• majitel MK1
  • Global Moderator
  • registrovaný uživatel
  • ........mik mik...........
« Reply #61 on: March 29, 2012, 11:50:26 AM »
Scirocco MK1 75  2.0 GTi  16V   9A
Mitsu Galant  97´ 2.0 16V  (LPG) žralok
Toyota Yaris mk1 1,0 "zlaťák"
BMW E46 touring  2,0 105kw

Jestli se v tym Sciroccu zabiješ, tak mi nechoď na oči !!!!  Martina

Offline Airarmy

• registrovaný uživatel
  • **
    • http://airarmy.szm.sk
« Reply #62 on: March 29, 2012, 16:12:29 PM »
To nedávám  ;D ;D ;D
Hlavně že ty debilové mají civilní pekáče  ;D ;D ;D
Bych jim je zakázal !!!!
A nás to zase bude stát peníze !!!  >:( >:( >:(
Podstatou války je násilí, mírnost je projevem slabomyslnosti a nerozhodnosti.
A proto udeř vším, udeř všude, udeř tvrdě ! ! !

Mess with the BEST die like the REST!!!!

Offline C3

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #63 on: April 01, 2012, 17:47:36 PM »
jasne, zijeme v zemi nezemi, kde je vsechno naopak a policie se nejlepe ukryje tak, ze bude v pomalovanym aute delat, ze je naprosto normalni

airarmy... dlouho jsem neslysel, ze by nekdo vypustil takovou picovinu...

btw... ??? vy se nikdo nekoukate do LZ zrcatka,jestli vas neco nepredjizdi, kdyz chcete odbocit?

airarmy ;) jestli jsi byl nekdy pri smyslech,kdyz te predjizdelo pol. auto,co houka, nevsimnes si na masce ZADNEHO znaku PCR.. neni cas... jediny,co resis, jsou modry majaky.. ze te predjela sanitka, hasici nebo cajti muzes resit dodatecne :/ trosku mysli

a penize? dalsi kravina.. obe auta jsou - musi byt- pojistena, jinak to plati ridici (u civil. majitel - dle zakona ;) ?? co teda budeme platit? .. demence :E
hmm.. aspon tech par sekund :-)) http://www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs

Offline Airarmy

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #64 on: April 01, 2012, 21:53:38 PM »
C3 očividně víme o čem mluvíme...... nepatříš taky k "pánům" policistům ? ? ?
Když se kouknu do zrcátka a vidím tam debila který jede v modrý ochcávce a  vůbec si všimnu že mu něco za sklem bliká jako trefené tak určitě na něj budu reagovat !!!
Pokavaď to nemá majáky na střeše, jako že tohle civilní auto je nemá, tak jako proč bych se o to zajímal, není tak dávno co po Prostějově, jestli se nepletu, jezdil týpek s upravenou ochcávkou a policajt to nebyl, jen si na něj hrál a pokuty vybíral !!!!! A kde jaký kompezační pánské přirození (majitel auta za mega a výše si to může nacpat za sklo!!)
Můžou omezit né ohrozit a jak páání příslušníci říkají "měl jste předvídat" !!!!!
Kurva já má předvídat že mi vožralej debil spadne pod kola a oni nemusí že jim tam vjede ženská ? ? ? ? ?
Sorry ale toto je píčovina !!!!!!!
A ano mrknu a pokud nic nevidím v dostatečné vzdálenosti dávám znamení o změně směru jízdy jak mě učily v autoškole a zahájím odbočovací manévr a pokud tam byl odbočovací pruh měly ještě jedem pro předjetí, musíš předvídat, jak by ti řekly páni policisté a když máš naprcanej předek, další policejní moudro "co neubrzdíš to neukecáš " !!!!!
A že jsou pojištěné ? ? ? No to sou ale myslíš si že jim zaplatí celou cenu ? ? ?
Pokud ano tak je to KURVA bordel jakto že jim zaplatěj celou cenu a mě počítaj amortizaci a mám auto nasračky ? ? ? ! ! ! ! !
A pokud jim započítaj jen cenu ojetého auta bez výbavy  tak do ceny nového auta s výbavou ty peníze někde musí sebrat a kde je seberou ? ? ? ?

A  mysli si o mě co chceš tohle je můj názor.

Offline speed

• majitel MK1
  • Global Moderator
  • registrovaný uživatel
  • ........mik mik...........
« Reply #65 on: April 02, 2012, 07:18:17 AM »
takže podle tebe ...

jedu si takhle v koloně , chci odbočit doleva , tak si prostě odbočim, a je mi uplně u prdele jestli tam někdo jede, nebo ne ..... prostě má předvídat, jo ?!!!    ::) ::) ::) ::)

auto mělo majáky, mělo je puštěny (je jedno jestli na střeše, nebo na clonitkach) a kravka co odbočila aniž by použila špigl, by měla  dostat napařenou pokutu jak sviň + vylohy za lečeni policajtu ...

a je uplně jedno jestli tě předjiždi fizl se zapnutema majakama, nebo dědek ve Š120  ktere jede o par kilometru rychleš než ty, prostě se maš podivat a neodbočit !!

BTW:  když ste to nakousli o těch prachách , na te Oktě je škoda +- 800ooo,-     auto 100ooo.-  a radar +vybavení (záznamovy, komunikačni ... ) , zbitek   :o
« Last Edit: April 02, 2012, 07:21:49 AM by speed »
Scirocco MK1 75  2.0 GTi  16V   9A
Mitsu Galant  97´ 2.0 16V  (LPG) žralok
Toyota Yaris mk1 1,0 "zlaťák"
BMW E46 touring  2,0 105kw

Jestli se v tym Sciroccu zabiješ, tak mi nechoď na oči !!!!  Martina

Offline Airarmy

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #66 on: April 02, 2012, 07:55:18 AM »
Speedoušku přečti si to pořádně ;)
A stěma majákama na stínítkách, už by tě chtěl vidět že si jich všimneš ;););)
A jestli kravka použila špigl nebo né tak to znás nikdo neví neboť tam o tom není ani zmínka ;)
« Last Edit: April 02, 2012, 07:57:42 AM by Airarmy »

Offline Airarmy

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #67 on: April 02, 2012, 08:13:01 AM »
BTW se podívejte jak dopadl ten Renault kam asi tak šel náraz, , podívala se do špiglu nic neviděla a odbočila, a holt páni policisté "nepředvídali" a tak to do ní naprali.
A že neslyšela zvukovou signalizaci, tak si vzpomeňte sami na sebe když si dáte rádio nahlas jestli něco slyšíte, teda krom toho rádia.

Offline Lefi

• registrovaný uživatel
  • **
  • Tím to začlo...
« Reply #68 on: April 02, 2012, 11:53:23 AM »
celé jsem to nepročítal,ale předpokládám že dohady vznikají na jaké straně je vina.Jelikož jsem to už párkrát řešil tak vim,že z pravidla je vina u vozidla které odbočovalo,ať už blikalo nebo neblikalo.Musí to být tedy v místě kde je povolené předjíždět.Odbočující si musí zkontrolovat jestli je bezpečné změnit směr jízdy (zpětné zrcátko).Řešil jsem i sražené motorky tímto způsobem a i u těch byla vina u odbočujícího.

Offline Airarmy

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #69 on: April 02, 2012, 14:32:03 PM »
Hmmm Lefi
Tak to je super !!!
Když teda to vememe jinak, já pojedu v klidu ve svém pruhu. A budu se blížit k křižovatce kde je odbočovací pruh, podívám se do zrcátka, nic tam nevidím, a vyhodím směrovku a započnu odbočovací manévr a vtom si z kolony odkaďsi vystartuje motorka a nebo i auto ale já už blikám a najíždím do odbočovacího pruhu a tím pádem je tam v dostatečné vzdálenosti před odbočovacím pruhem plná čára, a ten druhej účastník mě sesmaží.
Takže za to můžu já ? ? ? ?
Hmmmmmmmmmmmmmmm tak to je teda super !!!!

Doufám že mě tato situace nepotká a pokud ano tak doufám že ten kripl (omlouvám se pro pohoršené čtenáře !!!) takže doufám že ten kripl mě zabije a chcípne taky !!!!!!!!!!
Protože todle je píčovina do nebe volající, já jedu podle předpisů dodržuji pravidla silničního provozu, debil mě spálí a já za to můžu ? ? ?
Pochopil jsem to Lefi správně ? ? ?

Samozřejmě že se nebavíme o přerušované čáře kde je povoleno předjíždět, ale zase jak by řekli páni policisté, a ať mě když tak opraví, pokud nestihneš dokončit předjížděcí manévr a nemáš dostatek místa pro bezpečné zařazení tak by jsi neměl započít předjíždění !

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #70 on: April 02, 2012, 14:41:45 PM »
hoši dohady sou to naprosto zbytečný a pročítám to celý.. že je zákon nahovno se ví, ostatně jako každý který tahle naše báječná demokracie vymyslela.. nicméně k tý nehodě, každá se posuzuje podle okolností za kterejch se stala a vyšetřuje se to včetně výslechů svědků a tak dál.

Není problém vymyslet situace který popisuje armáda a ano může se stát že ti to přišijou jako tvojí vinu (i kdyby nebyla, tak se můžou najít svědci a máš smůlu) dokavaď de o ťukec bez zranění tak je to v pohodě i když to nasere.. větší průser je když je v tom zranění nebo smrt ;)

Mk II GTL, 1.8 16v, kamei
MK II GTX, 1.8 GASPOWER, wintercar
něco málo MK l

Offline Airarmy

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #71 on: April 02, 2012, 14:47:08 PM »
Hmmmmm
Balím kufry !!!!
Odlítám někam kde to ještě není totálně posrané a na hlavu postavené !!!!!
Nevíte někdo o takovém místě ? ? ?   ::) ::) ::)

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #72 on: April 02, 2012, 14:52:04 PM »
nevim o takovym místě :P
Mk II GTL, 1.8 16v, kamei
MK II GTX, 1.8 GASPOWER, wintercar
něco málo MK l

Offline Lefi

• registrovaný uživatel
  • **
  • Tím to začlo...
« Reply #73 on: April 02, 2012, 14:57:18 PM »
Airarmy : záleží hodně na okolnostech,já tyhle nehody řešim strašně nerad...ať to dopadne jak to dopadne,vždy ta protistrana se cítí ukřivděna a já to pak odnášim  :D

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Reply #74 on: April 02, 2012, 18:41:49 PM »
Podle mně ta policejní auto bylo dost vidět protože stejnou ne-li tu samou octu maji cajti u nas a majak je vidět. Ja se vždy koukam do zpětného zrcatka i když jen odbočuji protože mně už parkrat malem sejmnuli bezohlední řidiči kteři musi předjiždět v křižovatce nebo mně předjiždět když předjiždím já protože ten jejich pekač jede o 2km/hod rychlejí.

A souhlasi jak s Lefim tak s Matesem že nejduležitějši jsou okolností. Nechci tim ale obhajovat policajty tak se jim někdy zadaři ale všichni jsme jen lidé a Ti dělají chyby.
Scirocco 1.5 JB new project
Fiat Grande Punto 1.2