Tak je to spuštěno, můžete fórum plně využívat, jen se musí doladit vzhled. Danek
Quote from: tweetyna on September 23, 2014, 23:05:49 PMJinak ja si nasledky patecniho vecera nesu dosud ten otres mozku fakt neni prdel takze žadam aby s nami i na dalsi srazy jezdila sanitka, pokud to tak pujde dal. Jeji pritomnost jen na jare je fakt na podzimni akce k prdu Tak je fakt, že pouze sanitář by nestačil...A ten otřes jsi opravdu měla, Tweet???
Jinak ja si nasledky patecniho vecera nesu dosud ten otres mozku fakt neni prdel takze žadam aby s nami i na dalsi srazy jezdila sanitka, pokud to tak pujde dal. Jeji pritomnost jen na jare je fakt na podzimni akce k prdu
Quote from: Flint on September 24, 2014, 08:26:44 AMQuote from: tweetyna on September 23, 2014, 23:05:49 PMJinak ja si nasledky patecniho vecera nesu dosud ten otres mozku fakt neni prdel takze žadam aby s nami i na dalsi srazy jezdila sanitka, pokud to tak pujde dal. Jeji pritomnost jen na jare je fakt na podzimni akce k prdu Tak je fakt, že pouze sanitář by nestačil...A ten otřes jsi opravdu měla, Tweet???no v nemocnici v HK říkali že ano
To nemyslíš vážně, že ne? nikdo to neudělal schválně, a stát se ti to může kdekoliv, i doma.
Nerozumím, tedy pokud to bylo na mně,a stát se to může všude to je fakt.Navíc já to myslel s humorem
Quote from: Flint on September 27, 2014, 10:30:18 AMNerozumím, tedy pokud to bylo na mně,a stát se to může všude to je fakt.Navíc já to myslel s humorem Tak to jo on smajlík s humorem vypadá trochu jinak