Author Topic: Koupě dalšího scira  (Read 18839 times)

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
Re: Koupě dalšího scira
« Reply #30 on: October 22, 2013, 17:59:05 PM »
Pražaci maj více peněz než my tady ve Slezsku proto se tak rozhoduju. Ale jestli se mi podaři přesvědčit majitela na jednu věc tak bude u mně.  ;D. Krom toho furt to bude lepši než kdyby mělo skončit na vrakači.
Scirocco 1.5 JB new project
Fiat Grande Punto 1.2

Offline R N

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #31 on: October 22, 2013, 18:47:24 PM »
Kurva vysol bůro , do depozitu to musí dát on a odhlásit na tebe a eko dořešíš , až budou love

Offline Burák

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #32 on: October 22, 2013, 19:34:55 PM »
O ničem nepřemejšlej vem ho a je to hotoví zbytek doladíš postupně duležitý je že ho budeš mít u sebe  ;)
A ktý poznámce o Pražácích bych jen podotknul že uš tydle přiblblí řeči jsou fakt trapný na to kolik vám je let nikdo vás doma nedrží tak si to přijeďte vyskoušet ten super Pražske život  ;)
Já sem v praze zakotvil kuli práci mam prace dvě a rozhodně bohatej nejsem mam s toho jen munimum volnýho času a trošku normální životní standart

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #33 on: October 22, 2013, 19:52:24 PM »
A k tý poznámce o Pražácích bych jen podotknul, že už tyhle přiblblý řeči jsou fakt trapný na to kolik vám je let nikdo vás doma nedrží tak si to přijeďte vyzkoušet ten super Pražske život  ;)

ještě žes to napsal ty, musel bych bejt sprostej >:(
Mk II GTL, 1.8 16v, kamei
MK II GTX, 1.8 GASPOWER, wintercar
něco málo MK l

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #34 on: October 22, 2013, 20:05:02 PM »
jak znám speeda, nemyslel to určitě jako urejpanou poznámku na to že v praze jsou love, pražáci jsou ve vatě atd, ale že se pro něj vypraví jedni pánové bydlící právě tam, aby rozšířili sbírku, když je za takovou pěknou cenu  ;)

mk1 "78 - uloženka
gt2 "90 - červený a otlučený
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #35 on: October 22, 2013, 20:29:39 PM »
taky to není reakce na speeda ;)  a nee nevypravíme, už žádnou dvojku nechci i když tahle je nádherná, aspoň podle fotek
« Last Edit: October 22, 2013, 20:31:55 PM by Mates »
Mk II GTL, 1.8 16v, kamei
MK II GTX, 1.8 GASPOWER, wintercar
něco málo MK l

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Reply #36 on: October 22, 2013, 21:08:41 PM »
Se omlouvám za trošku blbý humor nechtěl jsem nikoho urazit. Zkoušim překecat majitele aby hned nespěchal na přepis. Mám nějaké problemy v práci kvůli kreténum co tam dělaj. Tak jestli na to přistoupi tak pujde ke mně. Jinak si pro něj muže dojet kdo chce. Jen to musi stihnout do 20.11. Už jsem s ním o tom mluvil jen mi nechtěl věřit že jde zrušit pojistku za pomocí kupní smlouvy. Musím počkat až si to promysli.

Jinak Buraku nemám v plánu jezdit do Prahy za práci. Mně stači že tady dřu na 4 směny 6 dnu v kuse. Nepotřebuju to zkoušet někde jinde.
Fiat Grande Punto 1.2

Offline speed

• majitel MK1
  • Global Moderator
  • registrovaný uživatel
  • ........mik mik...........
« Reply #37 on: October 22, 2013, 21:14:16 PM »
pražáci sou lovatí a neví co s prachama, dělaji hovno a všechno jim kupuje tatinek  :P :P :P :P
Scirocco MK1 75  2.0 GTi  16V   9A
Mitsu Galant  97´ 2.0 16V  (LPG) žralok
Toyota Yaris mk1 1,0 "zlaťák"
BMW E46 touring  2,0 105kw

Jestli se v tym Sciroccu zabiješ, tak mi nechoď na oči !!!!  Martina

Offline kashty

• registrovaný uživatel
  • **
  • úsměv pěkně do scirocca
« Reply #38 on: October 25, 2013, 11:46:24 AM »
speeeed zabil  ;D ;D ;D

mie:zatlač na pilu a kup ho, jinak si to majitel rozmyslí, podívá se kolik takový stojí v De a buď ho neprodá vůbec nebo za několikanásobek. Někdy je lepší jadnat a pak až přemýšlet, když nejsou sázce tak vysoký prachy....5000 se dá sehnat vždycky aj když nejsou.

Corrado G60
Scirocco GTi 1.8
Scirocco GTX 1.8
Scirocco GT2 1.8
Scirocco Tropic 1.8
Scirocco GTi 1.6

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Reply #39 on: October 25, 2013, 12:47:45 PM »
Tak na druhou stranu tady nejsme v DE ;) Takze za cenu za ktero u by to prodal tam se tady moc nechyta, jen se podivej kolik je scir na prodej a nikdo je nechce ;)
Scirocco MK2 1.8 16V KR stage 2 in progress 2xKx2xVKxPS

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Reply #40 on: October 27, 2013, 11:35:44 AM »
Nohlavně majitel je pán v letech a nemá nějaké plany se někde kukat. Jsou jen dvě možnosti. Koupim to nebo pujde do šrotu tak jak je. Ale už jsem rozhodnuty jej koupit jen čekam až se vrati zpět do města.
Fiat Grande Punto 1.2

Offline 1tom

• registrovaný uživatel
  • **
    • www.utriveteranu.ic.cz
Re: Koupě dalšího scira - veteránský anoxne?
« Reply #41 on: November 02, 2013, 10:25:55 AM »
....jen k diskuzi veteránský x černý :-) zelený značky nepropaguju a vůbec nepreferuju, sám držím na černejch všechno.
Tak jak je to dnes platný, tak se veteránský značky dají používat a používaj bez reálného omezení. Když někdo nechce auto tunit tak to určitě uplnej nesmysl není. Jen, myslím, je tam přibyla nějaká nějaká novinka-komplikace, že už nejde /legálně/ zrušit černý a obratem to dát na zelený. Ale možná už to tady někde někdo řešil a není to aktuální. .. V případě zájmu se doptám u našeho komisaře :-)

Veteransky noty jsou nesmysl. To auto se tim u nas akorat degraduje.  Vyuziti jen srazovy , max vyjizdky v okoli. A na hodnote to stejne neprida.

Offline 1tom

• registrovaný uživatel
  • **
    • www.utriveteranu.ic.cz
« Reply #42 on: November 02, 2013, 10:53:36 AM »
P.S..... kolik je tu scir na prodej, který nikdo nechce?? Teda myslim třeba do 30t :-), zas takový výběr nevidim :-). ... zachranujte youngtimery dokud jsou a co nejvíc držte origo :-) 

...., jen se podivej kolik je scir na prodej a nikdo je nechce ;)

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Reply #43 on: November 02, 2013, 11:00:59 AM »
Satci se podivat do inzerce, posurfovat na netu a najdes ;)
Scirocco MK2 1.8 16V KR stage 2 in progress 2xKx2xVKxPS