Author Topic: Scirocco MK2 Body Kit  (Read 11635 times)

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
Re: Scirocco MK2 Body Kit
« Reply #15 on: April 09, 2013, 16:15:33 PM »
Dejnos: uplně origo americký lampy maj žárovku která se nedá měnit.. čili když ti praskla, tak se měnilo celý světlo (kostka).. ty co sou běžnější homologovaný pro evropu mají normálně patici H4 a + parkovačku.. Ty přídavný dálkový sou pouze H1.. tim že to bude špatně svítit sem myslel to, že ameriky jako takový svítí prostě špatně a v noci nevidíš skoro nic.. Proto sem do nich dal xenon a přídavný dálky zachoval ;)
Mk II GTL, 1.8 16v, kamei
MK II GTX, 1.8 GASPOWER, wintercar
něco málo MK l

Offline speed

• majitel MK1
  • Global Moderator
  • registrovaný uživatel
  • ........mik mik...........
« Reply #16 on: April 09, 2013, 21:27:43 PM »
 ;D ;D ;D  a jakej maji  přidavny dalkovy vliv na potkávaci světla - s dálkovéma vidiš snad dobře, ne?
a nepleťte ji hlavu s vysvětzlováním možností a kombinací ... !!!

prostě vyhoď  ty prostřední světla ( přidavny dalkovy)  dráty zaizoluj , nebo nějak uprav , ustřihni , nebo co chceš a hotovo !
akorát budeš muset vymyslet nějakou jinou masku, páč tam budeš mít díru , že jo ;)   možností je zase několik ...  maska z golfaII dvouoko kterou zkrátíš na požadovanou šířku ( nejpouživanější a nejjednodušší ) a nebo masku z nějakyho jinyho auta co máš poruce a je dost sciroccá ...

PS.:  a ty tlumiče když vyhodiš ( stejně sou z felicie a nemaji tam co dělat)  a dáš tam něco nižšího , kola rozšíříš zároveň s blatnikama, tak to bude tak pěkny jako to černy co si tem dala ;) ;)
« Last Edit: April 09, 2013, 21:31:01 PM by speed »
Scirocco MK1 75  2.0 GTi  16V   9A
Mitsu Galant  97´ 2.0 16V  (LPG) žralok
Toyota Yaris mk1 1,0 "zlaťák"
BMW E46 touring  2,0 105kw

Jestli se v tym Sciroccu zabiješ, tak mi nechoď na oči !!!!  Martina

Scirocco17

• Guest
« Reply #17 on: April 09, 2013, 21:58:26 PM »
Děkuji Vám moc :) .. Chci ho udělat podobně, jako to černé no :) Ale ne stejné nechci se opičit  ;D .. Ale ty světla mě na něm zaujaly :)  Jinak s body kitem sem si to rozmyslela raději, koneckonců Sciro je krásný i tak :) .. A ty tlumiče už tak byly už si ani nepamatuji jestli nám říkaly proč je to tak zdvyhlé. Ale děkuji :) Mockrát :) Hned po maturitě se na něj vrhnu když bude práce :) .. Ještě jednou děkuji sem vděčná za každou radu. Trošku autům rozumím pač sem vyrůstala kde auta a traktory jen žijou ale přece jenom sem baba a nechci nic pokazit :) ..

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #18 on: April 09, 2013, 23:12:34 PM »
hned po maturitě? kolik ti je?  ;D

ale osobně bych zachoval buď ameriky (to co máš) - je to vzácnější, a nebo hodil evropský světla - jen ty velký kostky (H4) a dát dlouhou masku, vypadá to pěkně  ;)
« Last Edit: April 09, 2013, 23:15:16 PM by deywis »

mk1 "78 - uloženka
gt2 "90 - červený a otlučený
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Scirocco17

• Guest
« Reply #19 on: April 09, 2013, 23:47:06 PM »
19 ale práci mám, a je domluvená druhá po škole jako zaměstnání tak snad vyjde :) .. Všechny peníze co mám se vždy snažím dát Sciru :) Já si na něj hodně potrpím je to jediný na co sem fakt pyšná, proto mu chcu dopřát to nejlepší :) ..

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #20 on: April 09, 2013, 23:47:57 PM »
tak to je v pořádku, jen tak dál  ;)   tak se s ním ukaž na jarním a letním sraze.

mk1 "78 - uloženka
gt2 "90 - červený a otlučený
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Scirocco17

• Guest
« Reply #21 on: April 09, 2013, 23:50:39 PM »
Dobře spíš ale až na letním  ::) Protože Teď tam není motor :( Dodělal tak čekáme na nový :)

Scirocco17

• Guest
« Reply #22 on: April 10, 2013, 14:13:43 PM »
Ahojte, pasuje na Golfa 2 na zadek ložisko z Venta? Díky Pepa :)

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #23 on: April 10, 2013, 14:28:59 PM »
jj a mělo by i z felicie
Mk II GTL, 1.8 16v, kamei
MK II GTX, 1.8 GASPOWER, wintercar
něco málo MK l

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Reply #24 on: April 10, 2013, 21:19:34 PM »
Se mi to sciro zdalo nějaké povědomé. Nevím proč všichni chtěji pryč ty přidavné světla? Když už tak ty ameriky ale 4 oko. Mně to přijde bomba a klasické a taky jsem pro top stav původní než ty bodykity to auto pak vypada strašně obři.
Scirocco 1.5 JB new project
Fiat Grande Punto 1.2

Offline Airarmy

• registrovaný uživatel
  • **
    • http://airarmy.szm.sk
« Reply #25 on: April 11, 2013, 06:56:08 AM »
Scirocco17 jestli chceš jen ty krajní kostky tak bych měl pro tebe kšeft ;)
Mám doma zachovalý světla z EU verze a klidně je stebou za ty ameriky vyměnim. Teda pokud nechceš nechat ty ameriky.
Jo a bylo by to i z rámečkama ;)
Podstatou války je násilí, mírnost je projevem slabomyslnosti a nerozhodnosti.
A proto udeř vším, udeř všude, udeř tvrdě ! ! !

Mess with the BEST die like the REST!!!!

Scirocco17

• Guest
« Reply #26 on: April 11, 2013, 15:28:39 PM »
Každýmu se líbí jinačí styl auta .. Mě se s body kitem líbí, ale i bez ..  A ty světla má skoro každý Sciro a prostě mě zaujaly :) ..

Jinak nic měnit nebudu, já akorát ty jedny světla oddělám a nechám tam ty jedny. A kdyby náhodou, tak si je tam dám zpátky :) ..

Offline Burák

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #27 on: April 11, 2013, 17:06:36 PM »
Se mi to sciro zdalo nějaké povědomé. Nevím proč všichni chtěji pryč ty přidavné světla? Když už tak ty ameriky ale 4 oko. Mně to přijde bomba a klasické a taky jsem pro top stav původní než ty bodykity to auto pak vypada strašně obři.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D krásná diskuze 
Hele a nepovidal si mi nahodou ze bys to taky bral tak jako to mam ja ale ze na to bohuzel nemas prostredky  :-*
« Last Edit: April 11, 2013, 17:08:51 PM by Burák »

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Reply #28 on: April 12, 2013, 21:03:42 PM »
Nepovidal jsem to. Mně se ty celé kity nikdy nelibily. Nejlip bez plastu se mi to libi a s klasikou 4 okem. Jo nebudu mit nic proti komplet bodykitu ale je to velmi drahý špas.
Scirocco 1.5 JB new project
Fiat Grande Punto 1.2