Author Topic: Scirocco MK2 Body Kit  (Read 11632 times)

Scirocco17

• Guest
Scirocco MK2 Body Kit
« on: April 08, 2013, 19:05:14 PM »
Ahojte, Prosím Vás, v letě bych jsi chtěla dělat body kit s přítelem na VW Scirocco MK2, oba ale nevíme jak se to do detailu dělá, a nemůžeme ten body kit nikde na stránkách sehnat, tak sme se rozhodly udělat ho sami, a ostatní nám radily si ho udělat z plechu. Nevíte nějaké stánky jak se ten body kit dělá? (Viz foto)Děkuji Vám. Nebo aspon nějaké tuningové díly na Sciro ? Také stránky ? Já našla jen světla, mračítko a jeden spoiler. :) Děkuji moc :)
« Last Edit: February 23, 2014, 18:39:28 PM by Scirocco17 »

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
Re: Scirocco MK2 Body Kit
« Reply #1 on: April 08, 2013, 19:35:10 PM »
Zde Body kit riegger na VW Scirocco 2 http://www.escape6.cz/Spoilery/VW/Scirocco-2/, je to laminatove s homologaci, akorat cenovka je cca 90000kc, v tomto pripade poradim idealne koupit v DE cele Sciro s timto kitem klidne ve spatnem stavu, nebo bez motoru a tento kit prendat na Vase Sciro ;)
Scirocco MK2 1.8 16V KR stage 2 in progress 2xKx2xVKxPS

Scirocco17

• Guest
« Reply #2 on: April 08, 2013, 20:15:38 PM »
Děkujeme mockrát :)

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #3 on: April 08, 2013, 23:17:17 PM »
já bych k tomu řekl asi toto, pokud se bavíme o vlastní výrobě, smiř se s tím že to budeš mít na autě nelegálně a v životě to nezapíšeš, tudíž o důvod víc proč by tě příslušníci mohli případně drbat, nemluvě o technické. Jestli ti i toto nevadí, asi bych se reálně zamyslel jak jste s přítelem manuálně šikovní a jestli jste někdo z vás už takovou práci dělali - abyste na tom nestrávili spoustu času, práce, stálo to balík a výsledek by byl kýbl (čímž vás samozřejmě nechci podceňovat nebo vás od toho odrazovat  ;) )

no ale stejně.... není takhle sciro hezčí?  :)

mk1 "78 - uloženka
gt2 "90 - červený a otlučený
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Scirocco17

• Guest
« Reply #4 on: April 08, 2013, 23:23:59 PM »
:) Děkuji, Můj přítel je automechanik to je asi všechno. Nikdy jsme to nedělali a právě proto jsme prosily o radu. Protože boháči nejsme. Očividně a téměř jistě mě se líbí tento způsob Scira a je stejná typ jako můj akorát tam má jedny světla což bych chtěla ale také nevím jak zapojit světla ty dálkový do normalních . Aby to bylo v jednom. :(

Offline speed

• majitel MK1
  • Global Moderator
  • registrovaný uživatel
  • ........mik mik...........
« Reply #5 on: April 08, 2013, 23:49:33 PM »
:) Děkuji, Můj přítel je automechanik to je asi všechno. Nikdy jsme to nedělali a právě proto jsme prosily o radu. Protože boháči nejsme. Očividně a téměř jistě mě se líbí tento způsob Scira a je stejná typ jako můj akorát tam má jedny světla což bych chtěla ale také nevím jak zapojit světla ty dálkový do normalních . Aby to bylo v jednom. :(
ty prostřední prostě vyhodíš a hotovo ... ( v těch krajních sou H4  takže i dálky i potkávaci)
když to zvládl jeden muj kamarád, tak to zvládneš taky ;)   :P
« Last Edit: April 08, 2013, 23:51:15 PM by speed »
Scirocco MK1 75  2.0 GTi  16V   9A
Mitsu Galant  97´ 2.0 16V  (LPG) žralok
Toyota Yaris mk1 1,0 "zlaťák"
BMW E46 touring  2,0 105kw

Jestli se v tym Sciroccu zabiješ, tak mi nechoď na oči !!!!  Martina

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #6 on: April 09, 2013, 00:06:23 AM »
je to jen otázka peněz a možností.. Můj názor je pokud máte solidní neponičenej základ, tak ho zrenovovat do origo stavu a užívat si Scira. Pokud chcete GTO nebo jinak originálně upravený, tak je to běh na hooodně dlouhou trať s nejistym výsledkem a bez dokladů to nemá moc velkej smysl..

Sciro 17: podle fotky auta který se ti líbí jde o serii s pěknejma kolama, lakem a snížením což sciru v podstatě stačí.

možná by v rámci radění pomohli fotky auta co máte a jeho stavu ;)
« Last Edit: April 09, 2013, 00:09:47 AM by Mates »
Mk II GTL, 1.8 16v, kamei
MK II GTX, 1.8 GASPOWER, wintercar
něco málo MK l

Scirocco17

• Guest
« Reply #7 on: April 09, 2013, 10:02:45 AM »
Tady Jsou fotečky toho mého, už jsem ho tak koupila. Jediné co tam rezavý je tak kufr a myslím si že to bude hnít i pod těma prahama. Já sem tu jako tak kdy něco dávám o radu poprvé moc s tím neumím a nevěděla sem jak se sem dávají ty fotečky. Auto bylo po nárazu vzadu ale je to celkem pěkně spravené akorát jeden bok je malinko větší než druhý. A kufr mi přijde, že taky moc nesedí. To je asi jedna největší vada. Co mě trošku štve, protože se to bralo s tím, že to bylo málo buchlé a bylo to daleko, ale když už ho mám chci mu dopřát to nejlepší a at je krasavec. Přítel chce nebo chtěl by bodykit prakticky na svém golfu a je jedno esi to budu dělat na Sciru nebo GOlfu myslím že se to na každém autě dělá stejně. Ale já bych chtěla něco jak je ten černý co jsem tu dávala :) Jak má jedny světýlka ve předu a né dvoje :) .. Posílám ty fotečky Scira :)

Scirocco17

• Guest
« Reply #8 on: April 09, 2013, 10:04:10 AM »
Tady posílám s i našim Golfíčkem :)

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #9 on: April 09, 2013, 11:32:36 AM »
jestli se nepletu tak toto bylo Valzonovo?

Každopádně přeju ať ti dobře slouží a dělá jen radost ;) jinak přední světla sou US verze a tobě stačí odebrat dálkový aby to vypadalo stejně jako na fotce to černý :)
něco málo MK l

Scirocco17

• Guest
« Reply #10 on: April 09, 2013, 11:35:10 AM »
A dálkový se přepojí do těch normálních je k tomu potřeba něco určitě ne ? Nebo to stačí jen přepojit. Jinak Děkuji mockrat :)

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #11 on: April 09, 2013, 12:24:35 PM »
nee, jak bylo už řečeno, hlavní světlo (ty krajní) jsou H4 což je dálková + potkávací.. Přídavný dálkový (světla blíž ke středu) sou H1 = jenom dálkový.. Jednoduše je vyřadíš, ale bude to fakt špatně svítit ;)
něco málo MK l

Offline Dejnos

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #12 on: April 09, 2013, 12:37:37 PM »
Mates: Nevím jak to mají ameriky, tam je to možná trochu jinak, tam asi nejsou běžný H4 ??? Nebo to je už nějaká předělávka? Jinak u normálních EU světel jsou ty kostky jenom dálkový přídavný, takže když se dají pryč, tak to nemá na nic vliv a vypadá to taky docela pěkně.    ::)  Ale nechat tam jen jednu řadu US světel mi nepřijde zrovna moc pěkné a ideální řešení pro běžné svícení. Jinak ještě co parkovačky?
« Last Edit: April 09, 2013, 12:46:48 PM by Dejnos »
Scirocco II GT II 1.8 JH 91/92

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #13 on: April 09, 2013, 13:40:19 PM »
valzonovo to není, to je určitě standovo z ostravy, ne?  ;)

mk1 "78 - uloženka
gt2 "90 - červený a otlučený
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Scirocco17

• Guest
« Reply #14 on: April 09, 2013, 13:42:14 PM »
Ano, Jeho kamarádka je moje učitelka :) Strašne hodná slečna :) A je to Od Standy taky strašně hodný :) Šak mu pořád posílám fotečky nebo když něco s autem udělám :)