Panstvo tak vzhledem k tomu že poslední trička vlastníme již 2 roky, myslím si, že by bylo fajn na obměnu šatníku a modernizaci klubového stejnokroje.
Abychom se od něčeho odrazili - v zimě jsem nechával dělat prvních několik vzorků pro pár lidí (viz obrázky níže). Samozřejmě jsou to jenom návrhy, nemusíme tisknout ani jeden z nich. Proto bych byl rád, kdybyste sami psali připomínky, nápady, návrhy či už konkrétní obrázky ( klidně v nižší kvalitě, není problém to pak předělat do tisknutelné podoby)
Je možné kombinovat prakticky jakýkoliv obrázek na přední/zadní stranu trika.
Co se týče barvy potisku, je možný potisk více méně všema základníma barvama. Barva triček - viz odkaz
ZDE.
Také není problém udělat mikiny, trika s límečkem či dámská trika.
Hodně jste se mě ptali na potisk tílek - je možné, ale museli bychom si je dodat sami.
Cenově to vychází na cca 250,- - 300,- za triko bez límečku ( záleží na velikosti potisku ) trika s límečkem + 100,- mikiny okolo 500,-
Byl bych rád, kdybychom se dohodli na 2-3 návrzích, u kterých se udělá hromadná objednávka. Pokud budou nějaké individuální objednávky či přání, není problém, ale nejdřív upřednostním klubovou objednávku.
Chtěl bych abychom to vyřešili a prodiskutovali dejme tomu během měsíce, pak dáme měsíc na platbu a já to pak objednám a rozdám na hlavním sraze.
Fungovat to bude stejně jako před 2 roky, platba předem na účet do určitého data, poté objednám triko jen těm kteří zaplatili - nerad bych v tom měl vlastní peníze a někoho pak nutil aby si vyzvedával a platil mi triko, jistě to chápete.
Takže pokud máte zájem, diskutujme a já to ošéfuju