Author Topic: Někdo od Plzně?-potřebuji poradit  (Read 7819 times)

Offline bambino.001

Někdo od Plzně?-potřebuji poradit
« on: February 10, 2012, 00:20:52 AM »
Ahoj,koupil sem dvojku Scirocco bez dokladů(teoreticky 1,6) a potřebuju poradit co přesně mám doma,jak ho vylepšit kde sehnat dily a tak pokecat. Dík Petr

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
Re: Někdo od Plzně?-potřebuji poradit
« Reply #1 on: February 10, 2012, 00:39:38 AM »
z plzně je jajin.  díly záleží na tom co, ale tady na foru se dá sehnat spousta věcí.
pochlub se jaký sciro si koupil? tu modrou dvojku z aukra?

mk1 "78 - uloženka
gt2 "90 - červený a otlučený
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline bambino.001

« Reply #2 on: February 10, 2012, 13:40:18 PM »
Jo jo ,vona je teda spíš fialová,ale bude to ono.Jelikož tam pan nedal fridex tak to bylo zamrzlí jak s...e,ale nalil se benzin a na auto najelo samo.Chci udělat takovej sportovní tuning,takže mně zajímá podvozek,jako tlumiče a stabylizatory,výztuhy mezi tlumiče.Dál zadní křídlo,ale ne ten originál,sedačky přední,palubka,a taky plasty na boky+předek zadek koukal sem ze sou tu na prodej,ale 10000kč prostě nemám no a pak ty papíry.

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #3 on: February 10, 2012, 14:02:21 PM »
podvozek je hodně diskutovaný téma. podle mě, musiš si uvědomit co od toho očekáváš - jestli jenom sešroubovat dolů aby to vypadalo, nebo aby to i nějak fungovalo. jestli to auto máš na denní ježdění nebo jenom na sezonu. spousta lidí odsud včetně mě mají jom, já si na něj fakt nemužu stěžovat. nejvíc spokojenej s ním byl lefi ( ;D ). případně jestli chceš zainvestovat, tak koupit supersprint nebo AP sportfahrwerke. za víc peněz pak už třeba HR nebo KW.

stabilizátory shánět asi tady na inzerátech, výztuhy mezi tlumiče se dají koupit nový, třeba TADY , ale ty jsou dražší, případně si nechat vyrobit od nějakýho šikovnýho svářeče...

zadní křídlo - nevim jaký jiný bys tam chtěl, v origu se dělalo víc provedení zadního křídla... přední sedačky + palubku tady nabízí dost lidí, jen si vybrat.

co se týče plastů, to co tady tweetyna prodává za 10 je kamei, originál oplastování seženeš levněji.

mk1 "78 - uloženka
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline Lefi

• registrovaný uživatel
  • **
  • Tím to začlo...
« Reply #4 on: February 10, 2012, 15:00:50 PM »
bambino.001 : spíš by to chtělo napsat kolik chceš investovat.Pokud nemáš moc peněz a chceš auto lehce přitvrdit a snížit tak mi ten JOM nepřijde jako špatná volba,nedávno jsem koukal po letech na výrobky od JOMU (podvozky) a myslim že i spracování se dost zlepšilo...
a křídlo myslíš jaký??nějaké votuz styl???oto? ;D

Offline bambino.001

« Reply #5 on: February 10, 2012, 21:01:04 PM »
Asi takhle,student uz dávno nejsem takže příjem nemam špatnej,ale bohatej taky ne,to bych asi nedělal scirocco.U mně je to hodně z nostalgie,protože v mejch 19ti estě na škole sem udělal řidičák rok 2000 a dostal od dědy jednotku scirocco to se časem téměř rozpadlo tak skončilo na papíry,a od tý doby na něj vzpomínám tak sem si udělal radost.Chci si udělat auto jen na sezonu provozku mám takže žádný denní ježdění. To křídlo rozhodně ne takovou obludu.

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #6 on: February 10, 2012, 21:17:17 PM »
samozřejmě je to čistě tvoje věc jak si to auto uděláš, ale myslim si že když na to dáš nějaký pecky kola, snížíš a budeš udržovat v dobrým technickým stavu tak uděláš nejlíp... sciro není auto vhodný na "šaškárny".. myslim že si to nezaslouží....

a ta fialová dvojka vypadala na netu moc pěkně, jak je na tom ve skutečnosti?

mk1 "78 - uloženka
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline bambino.001

« Reply #7 on: February 10, 2012, 21:53:08 PM »
No skutečnost,kastle dost dobrá,lak asi na třech místech na opravu ale jen rozstřikem,podvozek žalostnej a ani to moc nebrzdí,zalepená nádrž asi epoxidem,interier taky nic moc,motor slape moc hezky,spojka skoro mrtvá.Hlavní problém je že to stálo venku asi dva roky a fungovalo to jako skladiště všech možnéch dílu na různa auta a bordelu,ale střešní okno tam nenamontoval takže zevnitř to vlhlo.No já stím planuju velkou rozborku,to bude eště sranda až si budu drbat hlavu že sem to vubec bral ;D ???.Teď asi hlavně nějaký papíry pokud možno i s číslem.Mám dotaz koukám že já mám vpředu jen jeden stěrač,ale co sem se díval na fóru tak většina má dva vpředu dá se podle toho přiblížit co vlastně mám,je to stříkačka údajně šestnácka a jelikož to má malej dekl na ventily tak to bude asi 8ventil.

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #8 on: February 11, 2012, 03:38:43 AM »
podle toho co píšeš a je-li to oprvdu origo jednostěrač tak je to rok 80 - 84 což je pro tebe supr, jelikož to byly ještě pořádný plechy.. Jestli ti můžu poradit tak zjisti u VW dle vinka co to je zač, dej to do origo stavu a přihlaš to na veteránský noty a máš vyřešenej techničák.. jen je to hledání a starosti se schěním..
Mk II GTL, 1.8 16v, kamei
MK II GTX, 1.8 GASPOWER, wintercar
něco málo MK l

Offline Dejnos

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #9 on: February 11, 2012, 08:22:01 AM »
Jako já nevím jak u Vás, ale u nás přihlásit auto na veterána se dělá přes veteránskej klub a není to žádná prdel, a nevím jestli vůbec budou chtít řešit auto, od kterého nejsou žádné papíry (tak starý a raritní to auto zase není).... ???  Papíry tu občas někdo nabídne, ale ono se už moc nevyplatí je držet a platit k tomu povinný ručení....jedině snad, jestli je má někdo strčený v depozitu nebo zrovna ruší auto na díly......kdyžtak sem hoď do inzerátů poptávku co sháníš...  ;)
Scirocco II GT II 1.8 JH 91/92

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #10 on: February 11, 2012, 09:19:24 AM »
já případně papíry mám, ale na mk1. sou strčený v depozitu od r. 2005, tudíž se na ně nevztahuje eko. bohužel k nim nemám vin ale jenom velkej TP.

mk1 "78 - uloženka
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline bambino.001

« Reply #11 on: February 11, 2012, 15:01:26 PM »
Tak pokud je nebudeš potřebovat tak si je nechám pro případ nouze přece jenom sou jedničkový.Ty veteránský papíry určitě ne,sou stim akorát starosti a teoreticky si tam nemužeš dat ani pořádný kola,protože dokazovat dobovou úpravu je fakt mazec.Prostě chci dvojkový papíry klidně i s celim vrakem.

Offline jajin17

• registrovaný uživatel
  • **
  • I love you VW
« Reply #12 on: February 13, 2012, 18:24:05 PM »
Ahoj, není to auto nahodou z Kozolup? :-)
VW Scirocco GT PL 106kW
VW Lupo 1,0 37kW
VW Passat Variant B35 1,8 66kW

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #13 on: February 13, 2012, 18:25:18 PM »
mně se zdá že je někdo od brna, ne?

mk1 "78 - uloženka
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline bambino.001

« Reply #14 on: February 15, 2012, 21:24:21 PM »
Ahoj, není to auto nahodou z Kozolup? :-)

No ty Kozolupy sou klidně možný protože SPZ to má PS.......,takže doklady to možná má ale prodávajcí říkal že je nikdy nedostal a prej už sním nikdo potom nekomunikoval.

Znáš ho ???????

V neděly sem si udělal čas,a zjistil že mám slušnou kastli a slušnej lak(oboje chce dodělat)motor jakš takš ujde.Ostatní vháji.Takže potřebuju,komplet interier,nádrž,doklady,venkovní plasty,lišty kolem oken(venkovní i vnitřní),plasty pod zrcátka. A to určitě neni vše.Podvozek bude z novejch dílů.

Dotaz?U vodní pumpy sem našel nějaké dvě písmena,je to typ motoru? Něco jako EB,ER,FB,FR je to špatně čitelný.