Author Topic: Útěk od VW. Rada.  (Read 31234 times)

Offline danek

• Administrator
  • registrovaný uživatel
  • Já a smrt se nepoutáme
    • http://danek.webz.cz
Re: Útěk od VW. Rada.
« Reply #75 on: December 20, 2009, 23:45:41 PM »
Kurňa ty jsi měl dělat pilota v armádě, tebe by na prdel posadila jen stíhačka. (Myslím letadlo)
SCIROCCO 1.8 8v JH
SCIROCCO 1.8 16v PL, plná palba + klima :)

Offline Radek

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #76 on: December 21, 2009, 08:05:09 AM »
Nevim no mě zrovna 6ti válce teda neuchvátili, z vlastní zkušenosti G3 2,8 VR6 bylo na můj vkus od spodu pěkně líný, než se to rozhejbalo pak už to jelo, ale pro pocit jelo o hodně líp Corro G60 se kterym jsem měl taky tu čest.
Pak jsem jel ještě s Audi A6 2,5 TDI a taky teda žádnej zázrak než se to rozhejbalo tak to byla věčnost, měly jsme Mercedesa 2,5 D 5V a myslim si že by s nim ta audina měla velkej problém.
Takže za mě šestihrb asi těžko. Pětiválec je jiná, kultivovanej chod a velmi dobrej výkon, protože táta měl i 270CDI taky 5V a taky paráda.
Scirocco GT2 JH, r.v.92 zelená perletˇ LC6V

Offline Wari

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #77 on: December 21, 2009, 10:24:15 AM »
jsem stejneho nazoru jako Lucas pokud A4 a benzin tak 1.8T krasne lehkej motor na ktery je milion dilu jelikoz se daval do skodovky do 100kkc paradni auto kdyz se na to daj pekna kola bude to neprehlednutelne auto i tak ;)
VW Scirocco 1.8 JH
Opel Astra Caravan 1.6
Indiana  Jones

Offline viggen

« Reply #78 on: December 23, 2009, 23:32:32 PM »
To Horan: Nevim jakej máš cenovej limit. Ale 9-5 se dá shenta kolem 110tis kč po servise na papírech v zachovalim stavu. To že saab končí neni jistý (dělaj z toho moce hezkou kovbojku a už bych doela rád znal Konečnej verdikt. Asi si ještě počkáme. Nevím jestli trváš na kombi tak bych se skusil podívat po nějaký vybavený 850 v T5tce (pořád je tam ta zasr… krátká převodovka) na jaře kamarád přivezl a prodával s plynem (LPG) po celkem velkym servise za cca 70tis a svezení v tom není vůbec špatný, sedačky sice nevypadaj nejlíp ale pohodlný jsou. A to je lepší než když by vypadali bůh vý jak ale po 100km by jsi se cejtil jak na trestný lavici. Nebo pokud netrváš na kombi kouknu u Saaba na 9000 je to saab a není to Saab kufr je tam jak u kombika vzhledem je to sice „krabice“ ale ne taková jako Volvo 850. A když vemu poměr – cena kvalita výdrž náklady na udržbu. Tak to vychází si myslim velmi slušně, a když by ses posadil do Aero sedaček tak by se ti špatně vystupovalo :D

Offline George

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #79 on: December 27, 2009, 07:25:46 AM »
Co se týče A4... Nevim jesi chceš kombíka nebo sedák, ale sám vlastním A4ku v avantu, rv 00 tzn po faceliftu (To lefi: jestli mluvíš o Lukashovi tak se mi nezdá že by to byla 01 vzhledem k tomu že to je verze před faceliftem, s malejma brzdama atd.)  Je v tom 2.4 V6  121KW ve 4 kole (nechtěl bych předohrab ani za zlaty prase=motor před přední napravou a hrne se to rovně ze zatáčky ven a to tak že dost.) pruměrka je někde mezi 11-12 litry kombinovany jizdy s tim že najedu skoro pul nadrže po dálnici normální jízdou. POkud jezdim po městě, 15 není problem. Olej to taky nějakej pápne. A upřímě, A4ka do kila bude vrak... A ne malej. Přední napravu pod deset tis budeš shánet blbě a počítej s tim že hodně záleží na vyběru značky aby nešla po 20ti tis srát. Jinak je to audi, takže krom toho že se to docela krade tak jsou na to drahý díly. Ne vše se dělá nebo vyplatí kupovat v druhovýrobě a origo je to palba. říká se že nejsme tak bohatí aby jsme si mohli kupovat levné věci a u audi to opravdu plati. Dělam ve značce takže mam velky slevy na díly a i tak brečim. Další věc je že pokud je to 4kola, jde docela rychle do kopru spojka. U všech. Plus náplně, kamkoli hrábneš do nápravy (rameno, čep atd) děláš většinou geometrii protože u tohodle auta se seřizuje i celkova zbíhavost (opět drahá geomterie) a pokud tohle budeš mít v tahu, auto je šíleně nestabilní. Co se týče 2.8, praskají jim svody a jdou do pytle lambdy, pomerně dost ty motory pouští olej nejen spalovacím prostorem ale i venkem atd. V tomhle případě se vyndává motor protože něco dělat na autě žádná hitparáda.

KAKAT Racing

Offline George

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #80 on: December 27, 2009, 07:26:35 AM »
BTW: A4 ka je vevnitř malá. Je to jako oktávka před faceliftem. ;) I když je to kombík, vevnitř místo není.
KAKAT Racing

Offline Bandito

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #81 on: December 27, 2009, 16:02:50 PM »
S tou geometriíí má George pravdu. Třeba nám jí účtujou buzeranti z porsche za 4500 peněz  ::)

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Reply #82 on: December 27, 2009, 18:19:08 PM »
Tak já už fakt nevím.  :'(
S teroristy a francouzi se nevyjednava!!!

Čím dřív umřu,tím dýl budu mrtvej

Offline George

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #83 on: December 27, 2009, 18:42:06 PM »
S tou geometriíí má George pravdu. Třeba nám jí účtujou buzeranti z porsche za 4500 peněz  ::)
Ja ti dam buzeranta z porsche  ;D ;D ;D ;D
njn, holt se udělá klasická geometrie, pak se auto zvedne, ustaví na nějakej přípravek a měří se a seřizuje znova, je to v podstatě taková geoška na dvakrát. Neřikam že A4 nebo audi všeobecně je špatná, ale musíš počítat s většíma provozníma nákladama. Ale a4 do kila bude fakt vrak... ;)
KAKAT Racing

Offline Lefi

• registrovaný uživatel
  • **
  • Tím to začlo...
« Reply #84 on: December 28, 2009, 00:55:27 AM »
Ja ti dam buzeranta z porsche  ;D ;D ;D ;D
njn, holt se udělá klasická geometrie, pak se auto zvedne, ustaví na nějakej přípravek a měří se a seřizuje znova, je to v podstatě taková geoška na dvakrát. Neřikam že A4 nebo audi všeobecně je špatná, ale musíš počítat s většíma provozníma nákladama. Ale a4 do kila bude fakt vrak... ;)
Proč vrak?vždyt ty ceny šli hodně dolů ;)
Jinak souhlas s Banditem,jeto tam samej buzerant ;D ;D ;D

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Reply #85 on: December 28, 2009, 07:41:53 AM »
Vím že na japonce tady jsou špatné ohlasy ale ja bych bral jako rodinné vozitko Subaru Legacy Outback H6 v 3.0. Nemá to sice turbo ale ma to slušných 154kW k tomu je to boxer takže užasně klidny a vyrovnaný. Neděla se to nikde v nějakých levných zemích jen všechno poctivá japonská práce, takže docela solidní auto z vysokou životností. A je to koráb. Jsem s tím jel a než jsem si všimnul jsem letěl 160. Jo a slušnej kousek kolem roku 00 seženeš už kolem 120 tis.
Scirocco 1.5 JB new project
Fiat Grande Punto 1.2

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Reply #86 on: December 29, 2009, 17:01:15 PM »
@ horan: k te audi, ted jsem mel moznost vozit se v A6 rv05, s motorem 2.4 130kW povezeni hezky, ale spotreba pri normalni jizde 11l a pri svizny 14-15l.
Scirocco MK2 1.8 16V KR stage 2 in progress 2xKx2xVKxPS

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Reply #87 on: December 29, 2009, 19:01:16 PM »
Nakonec to stejně vyhraje nějaký to volvo i přes "nedoporučení". Protože se kloudnýho výsledku asi nedoberem. 

Offline Lefi

• registrovaný uživatel
  • **
  • Tím to začlo...
« Reply #88 on: January 11, 2010, 22:15:46 PM »
nevim o tom nic,jen jsem na to narazil  ;)
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=52&t=136000
kdyby z něj po telefonu vypadlo něco ve stylu že potřebuje prachy tak bych mu nedal víc jak 39 ;D
« Last Edit: January 11, 2010, 22:17:27 PM by Lefi »

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Reply #89 on: January 12, 2010, 13:30:42 PM »
Jojo zaregistrováno.  ;D Má to hroznej interier (barva). A už je stejně rozhodnuto jinak  ;) Ale díky