Dejnos: ten renault byl vtip, že? Ani kdyby měl v kufru zlatý prase a k volantu připoutanou miss world bez kalhotek.
Mates: no a já byl vždy benzínovej, takže zřejmě ani tohle mě nepřesvědčí. Správný auto má jít točit až za roh a vonět z výfuku. A ne hrkat a smrdět jak špatně vyčištěný kamna.
Rst: u tý V40 se vůbec nepovedly části interieru. Obzvláště ovladače topení ,vypínače světel a výdechy topení jsou silně (až nechutně) francouzký. No a ford. No kromě toho že se nám nelíbí, tak zrovna focuse má kamarád a už ani nejde spočítat kolikrát nedojel tam kam chtěl.
Franco: vím že to spousta lidí nerada slyší, ale musíme si přiznat že vw přestalo dělat "hezký a dobrý" auta někde v devadesátych letech. Alespon pro mě.
Speed: nemám proti nim vcelku nic. Měly jsme ještě když jsem bydlel u našich space stara (od nova) a pak měl ještě tatík pajjero. Auto jsou to teda spolehlivý, ale takový nemastný, neslaný.
Chci když už vylezu před barák a podívám se co tam stojí, aby mě to potěšilo, aby se zlepšil den....
A alfa tam je no.
Je hezká, a s rozumným motorem to je i auto na vyblbnutí, ale ta italie. Ta italie, toho se bojím.