Vim,že tady asi japonec ne-e,ale co kdyby někdo chtěl třeba na zimu,nebo pro drahou polovičku,je to v supr stavu a svezení taky moc pěkné...
Řekl bych že s živostí je to téměř srovnatelné s PLkem..
Takže byla by k mání moje honda.Je to preludka r.v. 1991, motor B20A9 (103kW), ne 4WS
Modrozelená metal, okna+šíbr v elektrice, centrál, alarm, kůže (řidičova sedačka má potrhanou bočnici), kola 15" CMS momentálně obutý do zimáků Falken (asi 60%), dám k tomu letňáky Fulda (70%).
Zaplacená ekodaň (10 tis ), byl to dovoz a neměl jsem v tp dopsaný ty limity a na dekře tohle auto prej vůbec nemaj v nějaký evidenci, jinak by to bylo za bůra.Kastle je zdravá, spodek ošetřen, pár puchejřků tam ale bylo, to je opravený a ještě to nechám dolakovat.Jinak krom sání a vejfuku naprostá serie.Jo ještě jsou tam 4x repro ground zero.Dál mě nic nenapadá...mám k tomu hafec dílů: celý sání se vstřikama, servo pumpu, vodní pumpu, startér, altík, písty, ojnice, všelijaký ložiska, těsnění, nějaký pikačovinky do interieru atd. atd.
To, že jsou tam nový svíce, olej, filtry asi nemá cenu psát.Jo abych nezapomněl, je slyšet spojkový lóžo, ale je slyšet uplně stejně dneska a bylo slyšet uplně stejně už dkyž jsem to kupoval já, takže bych se na to uplně klidně vy... Měřil jsem komprese: přesný hodnoty už nevim, ale tři válce byly mezi 11 a 12, ten nejslabší měl lehce přes 10
Cenu bych si představoval 40 000,-
Někdo možná namítne, že za tyhle prachy už koupí 4g, ale já si jí prostě takhle cenim.Pokud se neprodá, žíly mi to trhat nebude a nechám si jí.S cenou bych byl ochotnej hejbnout jenom při rychlym jednání.
Kontakt: 728 886 777, icq: 250133488