Fotky možná zítra...komentář asi nejlépe od toho co je naháněl
Tak krátkej report
Jedeme na pohodu vrakoidním služebákem do Kadlovejch Varů a nakonci dálnice jak se to už zužuje na normální silnici, sem viděl vlevo Jettu, řikám si "ty vole jetta", du zavolat lefimu, otočil sem se a jel sem za ní, chudák unavená, rozpadlá Sintra letěla z kopce 220 a dojeli sme Jettu a jeli v klidu za ní, ale asi po kilometru poznali že jedeme za nima a už začali celkem zrychlovat a předjíždět na debilních místech ( horizonty, zatáčky atd. ) co sem se stačil všimnout tak v autě měli i nějaký dítě a to sem vopravdu nechápal že jeli jak dementi. :roll:
Mezitim sem se dovolal lefimu, ten mi potvrdil podle pár znaků že je to fakt to auto a přítelkyně začla volat policajty a "online" jim řikala kudy jedeme, jeli sme za nima celkem tak 30km a zkoušeli na nás i fígle z americkejch filmů jako třeba blinkr doleva a lup ho do prava
No nakonec teda asi po 20ti minutách se objevila v protisměru první hlídka na majákách, která ani nevěděla že proti ní jede ta Jetta, tak sem těm poldům najel do protisměru, aby začali brzdit a ukazoval jim že todle je to auto at jedou za nim, chvíli nechápali, ale pak se asi na popátý otočili a jeli sme za Jettou, která se nám ztratila z dohledu páč v tý vesnici bylo celkem dost odboček, ale naštěstí po sobě zanechávala černej dým na ulici a i lidi se votáčeli, takže jsme věděli že nikam neuhli a jedou dál po hlavní.
Pak přišel kopec kde jsme je dojeli a policajti s 1.6kou nějak nebyli schopný Jettu předjet, tak sem předjel houkající policajty, Jettu a zablokoval jí. Vylezli policajti, chtěli vyndat chlapa kterej se držel za madlo na stropě a tu ženskou co řídila, ta se zase zamkla tak na ní vytáhli kvéra Ženská dostala pouta a hnedka si sedla do oktávky, spolujezdec asi řekl že je stopař nebo co, páč pouta nedostal a eště si zapálil cígo, pak z auta vylezlo jedno asi 6ti letý dítě a druhý tak 2letý, to sem už vopravdu nechápal že je takhle ohrožovali, i když člověk co jezdí s takhle nápadnym, kradenym autem toho asi v hlavě moc nemá :roll:
Takže asi tak, nakonec to dobře dopadlo, Sintra se nerozpadla, nový čelní okno za desítku co sem převážel to taky vydrželo, Jetta se zdála v pohodě, tak snad cajk
Mates:a když jsem viděl tu policistku tak jsem si řikal že bych vám rozšířil řady a šel také pomáhat a chránit