Author Topic: HELP ! centrál  (Read 5620 times)

Offline Martin .V

• registrovaný uživatel
  • **
HELP ! centrál
« on: August 30, 2011, 09:53:42 AM »
Ahoj všem potřebuju poradit mám centrál ale nemužu najít řídicí jednotku nevím jak vipadá ani kde byla v autě umístěná :( , mam dojem že jí nejspíš už vyndal předchozí majitel >:\ , já sem auto zlikvidoval a zbyly mě akorát káble atd...            Neměl by někdo foto té řídicí jednotky abych věděl co mam vůbec hledat ? Dík :)   
Jo a nahodou netůší někdo jestli je potřeba i RELÉ přimo ktomu centrálu ?           

hodim sem foto o jaký centralko de (se vzduchovím kompresorem a třema motorkama)

Offline speed

• majitel MK1
  • Global Moderator
  • registrovaný uživatel
  • ........mik mik...........
Re: HELP ! centrál
« Reply #1 on: August 30, 2011, 11:06:20 AM »
řídící jednotka je dohromady s tim motorkem na podtlak ;)
- takže máš vše ;)
Scirocco MK1 75  2.0 GTi  16V   9A
Mitsu Galant  97´ 2.0 16V  (LPG) žralok
Toyota Yaris mk1 1,0 "zlaťák"
BMW E46 touring  2,0 105kw

Jestli se v tym Sciroccu zabiješ, tak mi nechoď na oči !!!!  Martina

Offline Martin .V

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #2 on: August 30, 2011, 15:00:46 PM »
aha :D :D tak to dík to si mě potěšil :D:D

Offline Radek

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #3 on: August 30, 2011, 15:15:25 PM »
Zámek mechanismus třetích dveří máš ? ten je pro centrál úplně jinej. Docela vzácnost šír s origo centrálem moc nebylo.
Scirocco GT2 JH, r.v.92 zelená perletˇ LC6V

Offline Martin .V

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #4 on: August 30, 2011, 17:42:55 PM »
jo měl sem :D celí sem to teď prodal a pravě trochu řešíme se stávajcím majitelem jestli je to komplet a abyto chodilo jak má protože to auto ve kterým to bylo vše namontovaný nebylo vubec kompletní po určitý stránce >:\ a samozřejmě při prodeji otom nebyla zmínka od předchozího majitele  takže šlo pak  po určitý době nadily :\  a tohle mě doma zbylo promě je to zrovna nepotřebný zduvodu že stavajcí Scirocco co sem koupil potom je malinko v žalostným stavu " rez je svině" :D:D takže já zatím vyndavám a opravuju než abych tam strkal další věci ;)

Offline Radek

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #5 on: August 30, 2011, 18:13:22 PM »
No já měl na mysli to chromový tlačítko co se do něj strká klíč a odevíraj tim třetí dveře. Vim že je to docela vzácnost protože když jsem dával centrál do svojeho šíra tak jsem ten zámek musel koupit, protože ten necentrálovej prostě předělat nešel a stál skoro 2,5tis.
Scirocco GT2 JH, r.v.92 zelená perletˇ LC6V

Offline Martin .V

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #6 on: August 30, 2011, 18:19:57 PM »
doprd.... :O tak na tom širu byly prohozený dveře :( a ja je nejspíš vihodil i stím zamkem >:\ pokud vnich byl , a nebo zustal v tech druhých dveřích co mám ještě doma co ktomu byly navíc :\ tose schválně podívám

Offline Airarmy

• registrovaný uživatel
  • **
    • http://airarmy.szm.sk
« Reply #7 on: September 01, 2011, 06:32:36 AM »
Jen tak mezi náma to co máš focené na té kapotě je centrál na nádrž, řídící jednotku tento typ centrálu vůbec nemá, ovládá se to klíčkem od řidiče, je to ten spínač s 3 drátama. A jinak chybý ti tam centrál na kufr a jak říkal Radek, aby ti fachal kufr potřebuješ zámek který má 3 polohy ;) Pokud ho nemáš nebude ti fachat otevírání kufru.
Ale pokud chceš todle použít a nabastlit na to nějaké univ dálkáč popř. alarm s dálkou tak nezapomeň že potřebuješ jeden 2 drátovej motorek a dvě relé a nebo jeden 5 drátovej ;) Plus samo že jednotku dálky a nebo alarmu. A pokud budeš montovat novější alarm a nebo centrál tak je tam už většinou další kanál jen na otevření kufru. Pak teda budeš potřebovat do kufrovejch dveří odskok a dotáhnout tam jeden drát.
Tak to asi tak všechno, a pokud máš nějakej dotaz tak se klidně zeptej  ;) ;) ;)
Podstatou války je násilí, mírnost je projevem slabomyslnosti a nerozhodnosti.
A proto udeř vším, udeř všude, udeř tvrdě ! ! !

Mess with the BEST die like the REST!!!!

Offline Martin .V

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #8 on: September 03, 2011, 17:15:33 PM »
Díky Airarmy si mě ulehčil připravenou otazku :) sem se chtěl zrovna ptát jestli je to centrál nadrže :D:D  zrovna dnes sme to řešily že to co je focené na kapotě  stím držíkem je od nádrže :D:D ja si nevšiml že v zadních dveřích je ještě jeden motorek :D sem to přehlídl vůl ;) ten spešl čudlík odvírání sem našel ale je poškozenej :( a netuším jestli je kompletní musel bych porovnat s jiným :\ , no tak snad to pomuže stavajcímu majitely centrálu až mu to pošlu ;) a netuším jestli on to bude dal nějak vylepšovat nebo to nechá orego .

Jinak všem prozátím děkuju za rady :D dost nám to pomohlo  ;)

Offline Airarmy

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #9 on: September 04, 2011, 11:43:17 AM »
Díky Airarmy si mě ulehčil připravenou otazku :) sem se chtěl zrovna ptát jestli je to centrál nadrže :D:D  zrovna dnes sme to řešily že to co je focené na kapotě  stím držíkem je od nádrže :D:D ja si nevšiml že v zadních dveřích je ještě jeden motorek :D sem to přehlídl vůl ;) ten spešl čudlík odvírání sem našel ale je poškozenej :( a netuším jestli je kompletní musel bych porovnat s jiným :\ , no tak snad to pomuže stavajcímu majitely centrálu až mu to pošlu ;) a netuším jestli on to bude dal nějak vylepšovat nebo to nechá orego .

Jinak všem prozátím děkuju za rady :D dost nám to pomohlo  ;)

Hoď foto jak je poškozenej ;)
Třeba není vůbec a jen ti to tak připadá ;)

Offline Martin .V

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #10 on: September 04, 2011, 16:51:18 PM »
no ono to je viditelný :\ je tam prasklí to očko , sem myslel že by to šlo prohodit z jinyho orego zamku ale ty kur.. z VW to vyraběj jakoby na opačnou stranu :D:D akorát netuším jestli je to kompletní:\  foto pro posouzení ;)

Offline araman

• prekvapive je
  • Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • ** Hakis **
« Reply #11 on: September 04, 2011, 20:03:05 PM »
kdyby ses toho chtěl zbavit , nechtěl se stim opravovat . tak MÁM zájem o odkup :)
Volkswagen Scirocco Scala 1.8 JH ...  neznamo kde

Offline Airarmy

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #12 on: September 05, 2011, 06:56:55 AM »
2Martin ano je to komplet a ulomené ;););)
Přez to oko šlo takové esko na zámek ;)

Offline Martin .V

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #13 on: September 05, 2011, 16:58:49 PM »
araman - bohužel už je to prodané :D stavajcímu majiteli posílám zbylé časti co sem našel ;)

Airarmy - jo to že chibí to esko vym sem nedohledal bohužel  , jen sem si nebyl jist zda je ten mechanizmus na té "zlaté" tyčce komplet . jinak dík ;)