Author Topic: Palubka do Scirocca mk2  (Read 2624 times)

Offline Martin .V

• registrovaný uživatel
  • **
Palubka do Scirocca mk2
« on: August 19, 2011, 20:34:58 PM »
Ahoj lidi chtěl bych do Scirocca palubku s Corrada vím že se to tu už řešilo :D, Jen se mě palubka z Corrada huř schání proto potřebuju poradit jesli je palubka z Corrada schodná s palubkou z Passatu b3 a b4 ? vzhledově mě to tak příde ale nevim jak je to roměrově :\ .

Předem dík za rady ;)

Offline Wari

• registrovaný uživatel
  • **
Re: Palubka do Scirocca mk2
« Reply #1 on: August 22, 2011, 18:51:00 PM »
Corrado palubka a Passat palubka stejna neni jen to tak vypada.
Pokud ji tam chces davat tak upravit se musi vlastne uplne vsechno (opravdu vsechno).
Vezmes palubku z Corrada musis uriznout na spravnej rozmer tu cast u predniho skla.
Sundat bocni tapecy na dverich a uriznout je tak aby ta cast co navazuje na palubku na tapecech byla uzsi.
Mno a ted to slozitejsi vezmes si flexu a vrtacku a upravis oba stredni drzaky palubky a das je na ty drazaky konstrukce co drzi Corrado palubku a tam to prisroubujes k sobe.
Dale uriznes flexou celej domecek drzici volatovou tyc ten drzak co je na te trubce musi posunout o hodne niz nez je original a k tomu dovarit novej domecek na drzeni volantu zespoda traverzy co je pod oknem. To musis udelat kvuli tomu ze jinak tam nedas budiky.
K elektrice jsem se zatim nedostal ale bude to velka pakarna pokud nebudes davat celou el z Corrada.

Snad jsem te dost odradil  ;D
« Last Edit: August 22, 2011, 19:29:57 PM by Wari »
VW Scirocco 1.8 JH
Opel Astra Caravan 1.6
Indiana  Jones

Offline Martin .V

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #2 on: August 22, 2011, 21:31:04 PM »
jo tak moc diky :D už v první větě :( ale to nevadí :D:D sem rád za informace a hned sem o něco chitřejší :) kdo ví třeba se dotoho dám až bude víc času ,a to že to nebude jednoduché očekávám :D

Offline kashty

• registrovaný uživatel
  • **
  • úsměv pěkně do scirocca
« Reply #3 on: August 25, 2011, 20:26:56 PM »
Pozn. palubka passat B3 je o 5cm širší než Corrado palubka,tzn. po vykuchání tapeců stejně nemožné ji tam kulturně dostat  ;)
Corrado G60
Scirocco GTi 1.8
Scirocco GTX 1.8
Scirocco GT2 1.8
Scirocco Tropic 1.8
Scirocco GTi 1.6

Offline Martin .V

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #4 on: August 25, 2011, 21:46:15 PM »
jo mě přišli podobný ale přitom tomu tak vubec není :D:D mě jde hlavně o corradovou tak o tý mám už jasno z předchozích příspěvků  :D , jednou když sem likvidoval kastly šíra tak sem doní skoušel naposovat palubku z golfu mk3 :D ta je o par cm šírší a musíse do ní říznout :\ ale našlapal sem jí tam a to doslova :D