Author Topic: otáčky-mrtvý bod  (Read 19267 times)

Offline jehla

• registrovaný uživatel
  • **
Re: otáčky-mrtvý bod
« Reply #15 on: November 25, 2009, 21:30:09 PM »
Takže asi nejjednodušší(ale taky nejlepší a nejdražší  :'() by bylo postavit a natahat to celý nový,hmm? Jo a co a kde je zásobník tlaku  ???

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Reply #16 on: November 25, 2009, 21:54:07 PM »
počkej zatím se neplaš. Ještě nevíš jestli je to tím  ;) A zásobník tlaku je u zadní nápravy. Vede do něj hadice z čerpadla.
S teroristy a francouzi se nevyjednava!!!

Čím dřív umřu,tím dýl budu mrtvej

Offline jehla

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #17 on: November 25, 2009, 22:08:29 PM »
Zatim se neplašim,to budu až budu měnit ten paliv. filtr a uvidim co z něj poteče  :o Doufám,že to bude aspoň vzdáleně připomínat benzín  :D :D :D       Jo a jak ten zásobník vypadá? čerpadlo jsem nedávno kontroloval,ale že by tam kolem něj ještě něco bylo si fakt nevzpomínám  :o Je možný,že třeba JHáčko žádnej zásobník nemá???

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Reply #18 on: November 26, 2009, 14:13:42 PM »
Možný je to v případě že ho někdo vyndal. Jinak z výroby tam je. Je to takovej "válec" o pruměru cca 10cm a se dvěma hadicema.
S teroristy a francouzi se nevyjednava!!!

Čím dřív umřu,tím dýl budu mrtvej

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Reply #19 on: November 26, 2009, 14:46:52 PM »
A ktery cerpadlo jsi kontroloval? Mas tam totiz dve. Jedno v nadrzi a jedno pred pravym zadnim kolem a tam by se mel nachazet i ten zasobnik, pokud se nepletu. Ale vyndat ho nekdo mohl, pac ja ho tam taky nemam (zasobnik). ;)
Scirocco MK2 1.8 16V KR stage 2 in progress 2xKx2xVKxPS

Offline jehla

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #20 on: November 26, 2009, 17:58:43 PM »
Zdravim...dotaz:může to normálně "makat" i bez toho zásobníku? Asi ne-to by ho tam nedávali,né? ???

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Reply #21 on: November 26, 2009, 18:11:22 PM »
@ jehla: precti si prosimte muj posledni prispevek ;)
Scirocco MK2 1.8 16V KR stage 2 in progress 2xKx2xVKxPS

Offline araman

• prekvapive je
  • Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • ** Hakis **
« Reply #22 on: November 26, 2009, 18:12:31 PM »
muže . menší problem muže nastat při malo benzinu a v zatáčce . kdy se benzin přeleje ke strane a cerpadlo nemá co sát ..
Volkswagen Scirocco Scala 1.8 JH ...  neznamo kde

Offline jehla

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #23 on: November 26, 2009, 18:37:39 PM »
to Lucas:vim,že jsi psal,že ho tam nemáš,ale nepsal jsi jestli ti to maká bez problémů  ;)      to araman: mě to blbne pořád-je jedno jestli mam "sucho" nebo plnou...
dneska jsem ještě vyměnil komplet kabely ke svíčkám a vyměnil všechny podtlak. hadice kolem sání,ale furt je to stejný... :'(  zítra ještě zkusim vyměnit ten palivovej filtr a jestli to nepomůže,tak už fakt nevim...

Offline Jarouš

• registrovaný uživatel
  • **
  • chyt´ mě když to dokážeš:-D!!!
« Reply #24 on: November 26, 2009, 19:25:33 PM »
No hele mě to dělalo to samý akorát jsem tam neměl ten mrtvej bod.Dělalo to čerpadlo pod autem ;).Nehejbal jsi náhodou s rozdělovačem???
VW Scirocco 1,8 GTX
VW Golf IV 1,9 TDI

Offline kashty

• registrovaný uživatel
  • **
  • úsměv pěkně do scirocca
« Reply #25 on: November 26, 2009, 22:35:04 PM »
Podle mě pokud nezkontroluješ nebo ještě líp nevyčistíš celou palivou soustavu,tak nebudeš mít klid....na nedostatek benelu jsem si to typoval sotva jsi to napsal první přispěvek a protože to asi nikdo před tebou nedělal,tak je to na tobě ;) (teda pokud chceš jezdit) a když už budeš v tom, tak se hodí vyměnit i palivové hadice(který maj taky za 20 let to nejlepší za sebou,nechceme přece hořet že.Měly by pasovat z Favorita.)
Corrado G60
Scirocco GTi 1.8
Scirocco GTX 1.8
Scirocco GT2 1.8
Scirocco Tropic 1.8
Scirocco GTi 1.6

Offline jehla

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #26 on: November 27, 2009, 10:27:56 AM »
Než to všechno začnu kuchat ven tak se radši ještě zeptám-ty přípravky co se lejou do nádrže na pročištění paliv.soustavy-jaký na to máte názor nebo zkušenost?

Offline kashty

• registrovaný uživatel
  • **
  • úsměv pěkně do scirocca
« Reply #27 on: November 27, 2009, 12:30:54 PM »
S takovými přípravky zkušenost nemám, ale ještě mě napadla jedna věc, a tou byl můj problém s prorezivělou trubkou od hrdla do palivové nádrže, v PZ podběhu bývá nekrytá a tím i ráda rezne.Všechnu tu rez jsem našel v palivové nádrži, kterou jsem vypustil, vysál vysavačem a vytřel hadrem.Bylo by dobrý taky na to kouknout.
Corrado G60
Scirocco GTi 1.8
Scirocco GTX 1.8
Scirocco GT2 1.8
Scirocco Tropic 1.8
Scirocco GTi 1.6

Offline Jarouš

• registrovaný uživatel
  • **
  • chyt´ mě když to dokážeš:-D!!!
« Reply #28 on: November 27, 2009, 12:36:02 PM »
S takovými přípravky zkušenost nemám, ale ještě mě napadla jedna věc, a tou byl můj problém s prorezivělou trubkou od hrdla do palivové nádrže, v PZ podběhu bývá nekrytá a tím i ráda rezne.Všechnu tu rez jsem našel v palivové nádrži, kterou jsem vypustil, vysál vysavačem a vytřel hadrem.Bylo by dobrý taky na to kouknout.
Koukám že nejsem sám kdo to zažil.Trubku jsem zkrátil a napáchal jsem tam hrdlo z Felicie ;).Sedlo si tam hezky a žádnej problém s úpravami taky nebyl ;).
« Last Edit: November 27, 2009, 12:38:44 PM by Jarouš »
VW Scirocco 1,8 GTX
VW Golf IV 1,9 TDI

Offline jehla

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #29 on: November 27, 2009, 12:44:28 PM »
o.k. díky za radu-mrknu na to...
Jen pořád přemýšlim nad tim jak by se ten bordel dostal do paliv.soustavy,když z nádrže ho "tahá" podávací čerpadýlko a to má na sacím koši podle mě hodně jemný sítko. A hlavně když jsem ho měnil za nový(čerpadlo) tak to sítko i na starým se zdálo čistý...