Author Topic: Scirocco & Corrado sraz  (Read 54795 times)

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
Re: Scirocco & Corrado sraz
« Reply #45 on: November 21, 2009, 16:14:37 PM »
Ted jsem se podival na tu diskuzi a nejake nazory me fakt uvrdili v tom ze to dohromady nepujde ani z jedny strany. Takze za me NE
Scirocco MK2 1.8 16V KR stage 2 in progress 2xKx2xVKxPS

Offline kashty

• Moderator
  • registrovaný uživatel
  • úsměv pěkně do scirocca
« Reply #46 on: November 21, 2009, 16:46:13 PM »
Negativní názor taky názor, z mýho pohledu k počtu těch, kteří se vyjádřili kladně, zatím MÁ smysl takovou akci uspořádat.Kdo bude chtít přijet, přijede a komu se to nelíbí ať prdel políbí  ;D
Předpokládám, že se nikdo nebude chtít táhnout 50 nebo 150km někam, kde bude chtít akorát prudit ostatní.  8)
Corrado G60
Scirocco GTi 1.8
Scirocco GTX 1.8
Scirocco GT2 1.8
Scirocco Tropic 1.8
Scirocco GTi 1.6

Offline milo

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #47 on: November 21, 2009, 18:48:55 PM »
Trochu mne pŕekvapilo to o čem se tu povída , kashty ma pravdu ,když nechceš a myslíš si že to nebude ono tak nic neříkej a nejeď nikam je to tu snad debata o srazu skinu s neonacistama? Na tuning srazy jezdíte s jakejma předsudkama? Hlavní sraz bude SCIROCCO sraz ,a ten Jarní co chce delat Speed může být společny , anebo se udělá mimo ješte jeden a kdo chce ,ten přijede .Jestli tam máme jet s předsudkama tak je to naprd.A nikdo tu nespojuje vwclub ale sportovní vozy vw, a to může být zajímavý.

Offline speed

• majitel MK1
  • Global Moderator
  • registrovaný uživatel
  • ........mik mik...........
« Reply #48 on: November 21, 2009, 20:22:01 PM »
Ted jsem se podival na tu diskuzi a nejake nazory me fakt uvrdili v tom ze to dohromady nepujde ani z jedny strany. Takze za me NE
nechápu  ::) - nikdo tady zásadně proti neni  a v podstatě všechny problémy z minulosti sou jen kvuli jednomu člověkovi a ten asi sotva přijede na společné sraz , když tak nemá rád šíra
takže jediné kdo tu má obavy je jižan a Cherry a jak řikám je to jen kvuli "jednomu"  ..... budeme ho teda oslovovat   "balík"  ;D
Scirocco MK1 75  2.0 GTi  16V   9A
Mitsu Galant  97´ 2.0 16V  (LPG) žralok
Toyota Yaris mk1 1,0 "zlaťák"
BMW E46 touring  2,0 105kw

Jestli se v tym Sciroccu zabiješ, tak mi nechoď na oči !!!!  Martina

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Reply #49 on: November 21, 2009, 20:31:39 PM »
Nemůžeš ho oslovovat balík. Přečti si tam tu diskusi  a nicky a pak ho pojmenuješ jinak.  ;)
S teroristy a francouzi se nevyjednava!!!

Čím dřív umřu,tím dýl budu mrtvej

Offline Franco 16V PL

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #50 on: November 21, 2009, 20:35:35 PM »
Sice jsem byl jen na dvou srazech CSSC, ale pokud si dobře pamatuji Řásnou, tak tam bylo i dost lidí z vw clubu, kteří byli vyloženě v pohodě. S Leebou nebo Chudým Studentem byla docela dobrá chlastačka... přesně jak už zde zaznělo - jedna ovečka stádo nedělá.

A pro Cherryho: nevím, neznám Tě, ale pokud si myslíš, že: "Jsou to opravdu velmi rozdílné skupiny lidí, nejen co se týká aut.", tak si myslím, že chyba nebude na našem příjmači.
Der Motor schnurrt wie ein Kätzchen...

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Reply #51 on: November 21, 2009, 20:37:32 PM »
Uz vidim ty dohady o tom ktere auto je lepsi, a jak se k tomu postavi nekteri jedinci po par pivech a panakach nechci radsi ani videt  8)
Scirocco MK2 1.8 16V KR stage 2 in progress 2xKx2xVKxPS

Offline Franco 16V PL

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #52 on: November 21, 2009, 20:48:14 PM »
Tak jsem si přečetl diskuzi na tom odkaze co je níže.  :o Zaprvé jsem zjistil, že ona ovečka je stará ovce tj. ta která celé stádo vede, přeměnila kožich (přejmenovala se) a navíc si říká PREZIDENT. Tak já už vážně nemůžu... ::)
Der Motor schnurrt wie ein Kätzchen...

Offline oldskull

« Reply #53 on: November 22, 2009, 13:00:46 PM »
videl bych to asi takto
tet sou nekteri PRO  nekteri PROTI
tak at prijedou jen ti co sou PRO a kdyz to bude vso OK tak ti druzi maji smulu  :)
a kdyz to bude stat za hovnajs , tak budou mit hold pravdu a jistotu , ze se s nada vyjit

( doufam , ze Brnaci budou brzet spolu )  ;)
Tom

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #54 on: November 22, 2009, 13:19:26 PM »
já osobně jedu teda na sraz kvuli kamarádům a ne kvuli někomu, kdo tam bude dělat bordel (pokud se tak stane)... a jestli se někdo takovej najde, tak si ho prostě nebudu všímat a budu se bavit s lidma který znám  ;)

mk1 "78 - uloženka
gt2 "90 - červený a otlučený
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline golddigger

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #55 on: November 22, 2009, 13:42:50 PM »
Ahoj kluci,uz jsem na toto tema psal a po precteni dalsich prispevku musim dodat(par lidi se urcite nastve,ale je to jen muj nazor)toto. Myslim si,ze ten sraz by neklapnul jiz z vyse uvedenych duvodu,ale take proto,ze i mezi nami jsou party,ktere spolu komunikuji a mezi sebe malo koho pusti.Me to moc mrzi,kolikrat psal na pokec a na muj prispevek nikdo nereagoval,byl preskocen.Mozna hned nekdo namitne,ze byl nezajimavy atd,ale myslim si ze by jsme meli byt PARTA.Tak sorry jestli jsem nekoho nastval.

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Reply #56 on: November 22, 2009, 14:15:37 PM »
Docela zajimavá diskuze se vede na obou stranach. Jsem pro. Corrado jsem si chtěl vždy pořadně prohlednout a když tak mit možnost se i svezt. Takže takový sraz by byl pro mně idealní. Nemužu tedy posoudit co je lepší nebo horši nebo jestli lidé z sciro fora nebo corro fora jsou lepši. A nikdo nikoho nemůže nutit jet na takový sraz, takže debata by měla se vest podle mně jen kolem technické stránky teto akce. A zbytek už je na subjektivním pocitu daného člena jestli přijede nebo ne. Hawk domluvil jsem  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Scirocco 1.5 JB new project
Fiat Grande Punto 1.2

Offline vlajo

• registrovaný uživatel
  • **
  • :D
« Reply #57 on: November 22, 2009, 15:19:11 PM »
já z toho mám pocit, že tu řešíme jedince a ne kluby. podle mě z obou fór zaznívají klubové ANO této akci.  ;)
MK2 Scirocco GT 1,8 16V, KR 139hp
BMW 530Xd
Honda CBR 929 RR FireBlade
Honda CB 1000R

Offline oldskull

« Reply #58 on: November 22, 2009, 16:47:42 PM »
MIE 009

esi se ti tak Corrado libi , tak te klidne svezu , hlavne aby se to konecne nekam pohlo  :)

doufam ze me nekdo nebude povazovat za kolaboranta  :)

Offline araman

• prekvapive je
  • Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • ** Hakis **
« Reply #59 on: November 22, 2009, 17:14:04 PM »
dle hlasování to nabírá  celkem jasný směr .. takže KDO (to zpuntuje), KDE (se srazime a pohádáme) KDY (to vlatně vypukne) ??
Volkswagen Scirocco Scala 1.8 JH ...  neznamo kde