...fakt jsem čekal, co se z toho návrhu vyvrbí. To , že přijede na sraz nějaký váš kámoš s Correm ještě nedělá sraz Sciro+Corro. Sorry. Aby to bylo plnohodnotné setkání, museli by jste ofiko oslovit vedení Corro klubu a aktivní "jádro" členů. To, že Sciraři se nebrání je 50% úspěchu této hezké myšlenky. Bojím se, že těch druhých plnohodnotnotných 50% pro sraz za součsného vedení a mentality obou klubů nezískáte. Jsou to opravdu velmi rozdílné skupiny lidí, nejen co se týká aut. Myslím že jsem oprávněn toto tvrdit, neb znám obě skupiny díky tomu že vlastním corro i sciro a mám za sebou srazy obou klubů i drobné incidenty. Pro nevraživost obou klubů až za hrob opravdu stačí jeden či dva blbci, který se budou půl dne ovládat a pak si čuchnou k zátce a znehodnotí celou akci-sraz, protože se samo kámoši přidají. O tenkém ledě jsem již s Kasthym, druhým scírocorradistem - nováčkem debatoval. Takže k mé lítosti říkam této akci svůj názor - ne. Rád bych se jen bavil a ne porval. Jen tiše závidím klubům a srazům za hranicemi, kde to jde. Pravidelně jezdím do Worthersee a je to fakt paráda, když to funguje společně. Celé bych to nejraději okomentoval daleko srozumelněji, přesněji a konkrétněji, ale tím bych se určitě vyloučil z komunity jak scirařů, tak i corradistů.