Tak přátelé, s pár lidma z obou klubů jsem toto téma už probíral a ve většině ohlasů nemá nikdo nic proti udělat takovýto sraz dohromady, ikdyž mi bylo nejednou řečeno, že se pouštím na tenký led, ale hodně mě mrzí, že v zahraničí příznivci a majitelé těchto vozů pořádají srazy společně, jen v ČR tomu tak není( ikdyž v ČR je více věcí postavených na hlavu,ale to je zase o něčem jiným).
Jak někteří víte či pamatujete, v minulosti proběhly jisté hádky a neshody mezi jednotlivými členy obou clubů, ale to podle mě nic nemění na tom, že jsme všichni fandové jedné značky a majitelé sportovních kupé, která mají tak blízko k sobě jako málokterá jiná auta.Navíc by to mohlo být na sraze zajímavé zpestření pro včechny.
Všechny nás pojí auta a vztah k našim plechovým miláčkům a za to, že se znám se spoustou z vás, může jen uvedení scirocca do výroby ještě v době, kdy jsem neměl ani řidičák, defakto jsem ani nebyl na světě.Na sraze je to hlavně o lidech, kteří se sjedou a čím víc lidí bude mít chuť přijet na takový sraz, tím bude jednodušší se do něčeho takového pustit a taky to bude veliká výzva.
Zajímá mě tedy váš názor, tak diskutujme....