Author Topic: Scirocco & Corrado sraz  (Read 54781 times)

Offline vlajo

• registrovaný uživatel
  • **
  • :D
Re: Scirocco & Corrado sraz
« Reply #30 on: November 20, 2009, 18:31:26 PM »
A já si nemůžu odpustit poznámku. Ten oslík MvK bude mít doufám jinou práci než jezdit na sraz že?
...ale jdi ty okurko  ;D není to jedno?kdo bude chtít přijet,ať přijede a předpokládám,že všichni srazuchtiví nebudou zbytečně hledat nějakou záminku ke sporu.Chci, abychom si to všichni užili a nevytahovali 100let starý debaty, který byly stejně o ničem.
Jinak s tvojí účastí počítám  ;) kluci z moravi přece netrhaj partu ne?
vokurko nehuč, já si od něj kdyžtak na chvíli půjčím auto a uvidíš jaký bude klid  :D
MK2 Scirocco GT 1,8 16V, KR 139hp
BMW 530Xd
Honda CBR 929 RR FireBlade
Honda CB 1000R

Offline araman

• prekvapive je
  • Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • ** Hakis **
« Reply #31 on: November 20, 2009, 18:35:15 PM »

vokurko nehuč, já si od něj kdyžtak na chvíli půjčím auto a uvidíš jaký bude klid  :D

a bude otom vědět ??? ;D
Volkswagen Scirocco Scala 1.8 JH ...  neznamo kde

Offline vlajo

• registrovaný uživatel
  • **
  • :D
« Reply #32 on: November 20, 2009, 18:43:41 PM »
 ;D to bude záležet na situaci, naposledy o tom věděl a stejně mu to nepomohlo  ;D 
jinak proti mvk nic nemám, podle mě je v poho, jen trochu svéráznější, ale každej jsme nějakej  8)
MK2 Scirocco GT 1,8 16V, KR 139hp
BMW 530Xd
Honda CBR 929 RR FireBlade
Honda CB 1000R

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Reply #33 on: November 20, 2009, 18:51:00 PM »
Pro mě je to blbec a nic to nezmění. Myslet si může kdo chce co chce. Jinak pokud to pujde, tak se ukážeme
S teroristy a francouzi se nevyjednava!!!

Čím dřív umřu,tím dýl budu mrtvej

Offline danek

• Administrator
  • registrovaný uživatel
  • Já a smrt se nepoutáme
    • http://danek.webz.cz
« Reply #34 on: November 20, 2009, 18:55:12 PM »
Toš já su také pro :)
SCIROCCO 1.8 8v JH
SCIROCCO 1.8 16v PL, plná palba + klima :)

Offline danek

• Administrator
  • registrovaný uživatel
  • Já a smrt se nepoutáme
    • http://danek.webz.cz
« Reply #35 on: November 20, 2009, 18:55:44 PM »
A aji jsem hlasoval
SCIROCCO 1.8 8v JH
SCIROCCO 1.8 16v PL, plná palba + klima :)

Offline golddigger

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #36 on: November 20, 2009, 19:45:16 PM »
Zdar všichni,já nemám problém se seznámit s novými lidmi a přiznat že něco nevim a rád se něčemu přiučit a proto jsem pro společné setkání.I když bych to,jak zde bylo řečeno,udělal na jeden den a hlavní sraz bych nechal jen pro nás.V budoucnu možná....

Offline Franco 16V PL

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #37 on: November 20, 2009, 21:24:12 PM »
A já si nemůžu odpustit poznámku. Ten oslík MvK bude mít doufám jinou práci než jezdit na sraz že?
;D ;D ;D  Horane jak to děláš, že mě vždycky rozesměješ?

Původně když jsem viděl toto téma a Kashyho výzvu tak jsem přemýšlel, jestli někdy v minulosti byl s někým z Corro Clubu problém. Nezávisle na Horanovi mě napadl MvK.
Der Motor schnurrt wie ein Kätzchen...

Offline Bandito

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #38 on: November 20, 2009, 21:44:54 PM »
.
« Last Edit: November 21, 2009, 00:47:53 AM by Bandito »

Offline Radek

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #39 on: November 20, 2009, 22:41:07 PM »
mě se tohle moc nezdá tohle spojování  ::), myslel jsem že je to hlavně o stejnejch autech, to si pak někdo vzpomene že spousta kamarádů má taky třeba golfa tak se to spojí i s nima, passaty,pola a bude z toho sraz VW clubu  :)
A jestli to bude jako hlavní sraz tak už to prostě nebude sraz Scirroc.
Nehledě na to že lidi jsou tupí, a když vidí Corrado tak si většina z nich myslí že je to nástupce Scirocca což neni až tak ůplně pravda protože se čtyři roky vyráběli současně. Takže timhle se to mínění ještě utvrdí když to uvidí pohromadě  :(. Prostě Scirocco je Sicrocco a Corrado je Corrado, jediný co maj společný je že je to sporták od VW, jinak je to ůplně něco jinýho.
No prostě tot můj názor a jestli má někdo jinej samozřejmě mu ho neberu  :).
« Last Edit: November 20, 2009, 22:44:04 PM by Radek »
Scirocco GT2 JH, r.v.92 zelená perletˇ LC6V

Offline kashty

• Moderator
  • registrovaný uživatel
  • úsměv pěkně do scirocca
« Reply #40 on: November 20, 2009, 23:47:35 PM »
To,že se vyráběly ty auta současně neznamená, že jedno není nástupcem druhýho.Ať chceš nebo ne,Corrado je nástupcem Scirocca.Koncept corrada se jmenoval typhoon,obchodní název měl být scirocco III,ale z obav o neuspech prodejniho pokracovaní dostalo prý "komerční" název corrado.Golfy se generačně taky vyráběly současně,stejně jako Passaty a nebo dokonce Scirocca I a II  ;) A když už jsme u toho, pokud někdo tohle bere jako nesmyslný, tak podle mě je nesmyslný spojovat si právě nové sciroccoIII s těma našima původníma.Má to akorát společnej znak a počet dveří.A oživení starýho dobrýho jména bylo opět marketingovým záměrem prodejnosti a upoutání pozornosti.Jen ti majitelé, co si je kupují jsou uplně někde jinde a nikdy s vama na foru nebo na sraze nebou debatit, jestli máš chudou nebo bohatou směs, když ti to dělá to nebo ono....
....tak a ted jsem si v troubě připekl pizzu tak, že je zahulenej celej byt a ta čeraná pizza už moc k snědku nevypadá potom, co jsem ji vynesl na plechu na balkon a docela se z ní hulilo  :-\
Jinak toto je poslední příspěvek mimo téma, další mimo tema srazu budou mazány...  
« Last Edit: November 20, 2009, 23:49:15 PM by kashty »
Corrado G60
Scirocco GTi 1.8
Scirocco GTX 1.8
Scirocco GT2 1.8
Scirocco Tropic 1.8
Scirocco GTi 1.6

Offline Cherry

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • legendy nesmí nikdy zemřít !
« Reply #41 on: November 21, 2009, 14:39:51 PM »
...fakt jsem čekal, co se z toho návrhu vyvrbí. To , že přijede na sraz nějaký váš kámoš s Correm ještě nedělá sraz Sciro+Corro. Sorry. Aby to bylo plnohodnotné setkání, museli by jste ofiko oslovit vedení Corro klubu a aktivní "jádro" členů. To, že Sciraři se nebrání je 50% úspěchu této hezké myšlenky. Bojím se, že těch druhých plnohodnotnotných 50% pro sraz za součsného vedení a mentality obou klubů nezískáte. Jsou to opravdu velmi rozdílné skupiny lidí, nejen co se týká aut. Myslím že jsem oprávněn toto tvrdit, neb znám obě skupiny díky tomu že vlastním corro i sciro a mám za sebou srazy obou klubů i drobné incidenty. Pro nevraživost obou klubů až za hrob opravdu stačí jeden či dva blbci, který se budou půl dne ovládat a pak si čuchnou k zátce a znehodnotí celou akci-sraz, protože se samo kámoši přidají. O tenkém ledě jsem již s Kasthym, druhým scírocorradistem - nováčkem debatoval. Takže k mé lítosti říkam této akci svůj názor - ne. Rád bych se jen bavil a ne porval. Jen tiše závidím klubům a srazům za hranicemi, kde to jde. Pravidelně jezdím do Worthersee a je to fakt paráda, když to funguje společně. Celé bych to nejraději okomentoval daleko srozumelněji, přesněji a konkrétněji, ale tím bych se určitě vyloučil z komunity jak scirařů, tak i corradistů.
Mám se tak jak si zasloužím, líp než si přejí moji nepřátelé, hůř než si přeju já.

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Reply #42 on: November 21, 2009, 15:11:47 PM »
Pravdu máš. Taky bych poznal rád pár corradistů. Leeba...., ale na druhé straně téhle skupiny stojí zase jiní, o který nestojím a co tuhle akci dokonale pohřbí. A nemusím psát kdo stádo těhle oslů vede že?  ::)
S teroristy a francouzi se nevyjednava!!!

Čím dřív umřu,tím dýl budu mrtvej

Offline Cherry

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • legendy nesmí nikdy zemřít !
« Reply #43 on: November 21, 2009, 15:56:11 PM »
...fakt jsem čekal, co se z toho návrhu vyvrbí. To , že přijede na sraz nějaký váš kámoš s Correm ještě nedělá sraz Sciro+Corro. Sorry. Aby to bylo plnohodnotné setkání, museli by jste ofiko oslovit vedení Corro klubu a aktivní "jádro" členů. To, že Sciraři se nebrání je 50% úspěchu této hezké myšlenky. Bojím se, že těch druhých plnohodnotnotných 50% pro sraz za součsného vedení a mentality obou klubů nezískáte. Jsou to opravdu velmi rozdílné skupiny lidí, nejen co se týká aut. Myslím že jsem oprávněn toto tvrdit, neb znám obě skupiny díky tomu že vlastním corro i sciro a mám za sebou srazy obou klubů i drobné incidenty. Pro nevraživost obou klubů až za hrob opravdu stačí jeden či dva blbci, který se budou půl dne ovládat a pak si čuchnou k zátce a znehodnotí celou akci-sraz, protože se samo kámoši přidají. O tenkém ledě jsem již s Kasthym, druhým scírocorradistem - nováčkem debatoval. Takže k mé lítosti říkam této akci svůj názor - ne. Rád bych se jen bavil a ne porval. Jen tiše závidím klubům a srazům za hranicemi, kde to jde. Pravidelně jezdím do Worthersee a je to fakt paráda, když to funguje společně. Celé bych to nejraději okomentoval daleko srozumelněji, přesněji a konkrétněji, ale tím bych se určitě vyloučil z komunity jak scirařů, tak i corradistů.

Sorry kasthy - už jsi oslovil , ale stačí pár "Balíků" a jsi v hajzlu.
Mám se tak jak si zasloužím, líp než si přejí moji nepřátelé, hůř než si přeju já.

Offline oldskull

« Reply #44 on: November 21, 2009, 16:09:56 PM »
ahoj sem Tom , mam Corrado G60 a sem nonstop na CCC a VW-C
semka sem se zaregistroval hlavne proto , abych to to ptosku povzbudil
to , ze vam tu nekdo z CCC nesedi neznamena , ze sou takoovi vsichni

to ze nakej Balik pise ze je Scirocco skaredy prece jeste neznamena , ze to tak skutecne je
99% lidi z CCC souhlasi s tim se  srazem s SC
na nakyho Balika se vykaslite , reknite si , ze je to jen VESNICKEJ BALIK a dal se tim nezabivejte
je to clen CCC sotva tyden a Corrado ani nema  ;)

tot vse , toto si prectete a uvidite , ze s vama nikdo zadnej problem nema
>>>> http://www.corrado-club.cz/forum/viewtopic.php?f=20&t=2749

Tom  :)