pro mě osobně je litr docela dost. Dá se říct, že vzhledem k tomu že já jezdím v sezoně minimálně sraz měsíčně (před chvílí jsem se vrátila z druhého jen za tento měsíc) tak pro mě to není jen o tom si říct že na ty 2 srazy za rok si ušetřim... Jasně - je to o tom že si teda musim ujasnit kterej sraz oželim, pokud se s váma za takových okolností chci vidět, ale srazy který jezdim jsou taky o tom, že tam chci potkat někoho z jiného klubu. Takže rozhodovat se např. jestli chci vidět VW club, Girlstuning nebo Scirocco pro mě osobně moc jednoduchý neni.¨
Když ale uvážim že každej sraz stojí minimálně dvojku - trojku, tak ten litr neni nic hroznýho, ale záleželo by hodně na tom, co by ten litr všechno "obsahoval". Pro mě osobně okruh moc zajímavej neni, vzhledem k tomu že na podobných akcích mám možnost být kdykoliv jindy, ale abych kvuli tomu nemohla dorazit na sraz např.? Fakt by záleželo na milionu věcí kolem....
Osobně si myslim že je tu i spousta lidí co napíše že by to klidně zaplatila a až přijde na placení tak najednou nemužou protože "něco" .... však to známe ne?