Author Topic: Budouci srazy.  (Read 14086 times)

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
Re: Budouci srazy.
« Reply #15 on: April 14, 2011, 13:14:23 PM »
Taky jsem pro. I kdybych si měl odkladat dejme tomu nějakou častku měsičně. Nemám sice velké vydělky ale určitě by se to dálo. A na okruh jsem vždycky se chtěl kouknout.
Scirocco 1.5 JB new project
Fiat Grande Punto 1.2

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Reply #16 on: April 15, 2011, 12:34:17 PM »
Koukam ve skrze pozitvni ohlasy, ale chtel bych poprosit aby se k tomu vyjadrili vsichni i ti co hlasovali bez komentare. potrebuju vedet cca kolik lidi by bylo pro a nebo proti.
Scirocco MK2 1.8 16V KR stage 2 in progress 2xKx2xVKxPS

Offline Cherry

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • legendy nesmí nikdy zemřít !
« Reply #17 on: April 15, 2011, 15:45:15 PM »
Koukam ve skrze pozitvni ohlasy, ale chtel bych poprosit aby se k tomu vyjadrili vsichni i ti co hlasovali bez komentare. potrebuju vedet cca kolik lidi by bylo pro a nebo proti.

to se týká mě - souhlasím, dal bych i litr za již výše zmíněných podmínek, avšak na rallyecrossové šotolině bych svoje auto určitě nehonil.
Mám se tak jak si zasloužím, líp než si přejí moji nepřátelé, hůř než si přeju já.

Offline Petrtrol

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • malý závodník
« Reply #18 on: April 15, 2011, 15:52:17 PM »
zdarec to je ten problém že se jezdí na šotolině já bych tam taky asi nejezdil když sem byl v sosnové naposledy tak sem tam jezdil offroady
vw scirocco2 1.8 8V 82kw
vw vento      1.9 tdi  66kw
vw scirocco2  1.6      55kw

Offline Cherry

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #19 on: April 15, 2011, 16:04:19 PM »
teď mě napadlo, co kdyby se zvedly přízpěvky na forum dejme tomu na ten 1000,- s tim že každej člen CSSC by měl vlez na minimálně hl. sraz hrazenej? ale to záleží ještě na Dankovi

jak můžeš zvedat příspěvky na forum  ::). Podívej se na žalostný stav do tabulky a to je to jen 200,-.....a to jsou mezi námi lidi, kteří mají přes tisíc reakcí na webu a dodnes nedali ani kačku.... tak tohle by nefungovalo
Mám se tak jak si zasloužím, líp než si přejí moji nepřátelé, hůř než si přeju já.

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #20 on: April 15, 2011, 17:06:36 PM »

to se týká mě - souhlasím, dal bych i litr za již výše zmíněných podmínek, avšak na rallyecrossové šotolině bych svoje auto určitě nehonil.

myslim si že na šotolinu Lucas ani nemyslel  ;)

mk1 "78 - uloženka
gt2 "90 - červený a otlučený
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline Cherry

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #21 on: April 15, 2011, 17:45:53 PM »
Proto jsem to zalozil aby jsem si udelal pruzkum a nasel moznosti co dal, jestli mam shanet neco na dalsi sraz a jakym vydajum to prizpusobit, napr. pronajem okruhu v Sosnovy stoji bud 3000kc/hod nebo 24000kc/den bez DPH. S poctem 30ti lidi ochotnych zaplatit 1000kc, by se to dalo prakticky pronajmout na cely den, coz si myslim ze by mohla byt dobra zabava ;)

...z tohoto jsem vycházel Deywe, nebo je v Sosnový čistě asfaltový okruh? ;)

Offline speed

• majitel MK1
  • Global Moderator
  • registrovaný uživatel
  • ........mik mik...........
« Reply #22 on: April 15, 2011, 18:08:22 PM »
tak já hlasuju pro ano, ikdyž  nejsem 100% PRO
samozdřejmě su pro kvalitnější zábavu a lepší podmínky
na druhou stranu se bojim že je moc málo lidí co sou ochotni (nebo schopni) za to zaplatit

Scirocco MK1 75  2.0 GTi  16V   9A
Mitsu Galant  97´ 2.0 16V  (LPG) žralok
Toyota Yaris mk1 1,0 "zlaťák"
BMW E46 touring  2,0 105kw

Jestli se v tym Sciroccu zabiješ, tak mi nechoď na oči !!!!  Martina

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #23 on: April 15, 2011, 18:26:49 PM »
cherry: tak v tom případě se omlouvám, netušil jsem že v Sosně je šotolina  ;)

speed: je to tak jak řikáš, že se najdou lidi kteří ve finále cuknou a nedojedou.. na druhou stranu, kdyby nás přijelo 20 - 25 tak by se to zaplatit dalo a zábava by to i v takovým počtu byla dobrá  ;)

mk1 "78 - uloženka
gt2 "90 - červený a otlučený
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Reply #24 on: April 15, 2011, 18:45:41 PM »
co kdyby jste jednou pouzili internet k cemu je urcen a navstivili stranky autodromu sosnovy a podivali se po cem se tam jezdi a nevytvareli zbytecne famy ;) Vzhledem k tomu ze se tam jezdi motokary, drity, veterani tak asi ne na sotoline. Na strankach www.autodrom.cz mate rozkreslene kde je jaky povrch. To si myslite ze jsem tak blbej a tahal bych svoje auto na sotolinu?

Offline Zipp

• registrovaný uživatel
  • **
  • Long Vehicle - přítel člověka
« Reply #25 on: April 15, 2011, 19:51:31 PM »
 Samozřejmě,dávám palec pro   :)
VW Scirocco 1.8 16V PL
VW Golf IV Variant 1.9 TDI
Iveco Stralis power 500

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Reply #26 on: April 15, 2011, 22:53:15 PM »
Foto okruhu

To sedivy je asfalt, ruzovy sotolina ;)

Offline Bandito

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #27 on: April 15, 2011, 22:59:44 PM »
ano

Offline George

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #28 on: April 17, 2011, 08:44:08 AM »
I když se tu moc neukazuju a na sraz sem se dostal cca jednou, nepřijde mi litr nějaká horentní částka. Krom toho,vzhledem k tomu co co stojí mi to přijde skoro až málo. Každej se tu tváří jako šílenej fanda a "tuner" (nebrat doslova prosím) a pak řeší 1000kč za vstup? Tak jinde ted se daval vstup 400kč? čili o 600kč víc za to že se svezu na okruhu, nebo mam prostě nějaky vyžítí autařsky? Auto je drahej koníček, čili bych řekl že to je "zanedbatelná"částka. Benzín, destičky, gumy atd atd...vše něco stojí. A hlavně, pokud každej bude knučet, jee to je drahy, na to nemam, tam je šotolina atd atd, tak za chvili to ty aktivní lidi kteří chtějí něco zorganizovat tak znechutí že nebudou dělat nic a každej muže celej rok sedět doma a nikam se nepojede.
KAKAT Racing

Offline vlajo

• registrovaný uživatel
  • **
  • :D
« Reply #29 on: April 17, 2011, 10:06:39 AM »
když já newím,,, nejde mi o ten litr, ten klidně dám, ale odřízneme tím lidi co na to mít prostě nebudou, co oni? budou se moct jen dívat? ... nápad dobrý, klidně to zkusme, ale ze zkušeností vím, že to nebude jednoduché...  ???
MK2 Scirocco GT 1,8 16V, KR 139hp
BMW 530Xd
Honda CBR 929 RR FireBlade
Honda CB 1000R