Author Topic: Budouci srazy.  (Read 14083 times)

Offline sergei

• registrovaný uživatel
  • **
Re: Budouci srazy.
« Reply #30 on: April 17, 2011, 12:43:41 PM »
když já newím,,, nejde mi o ten litr, ten klidně dám, ale odřízneme tím lidi co na to mít prostě nebudou, co oni? budou se moct jen dívat? ... nápad dobrý, klidně to zkusme, ale ze zkušeností vím, že to nebude jednoduché...  ???
Tak nějak. Ale přesto za sebe: Ano
scirocco 16v KR Popelka

vw transporter t3 1.6 td
velorex 250
a háfo motoveteránů

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #31 on: April 17, 2011, 15:24:09 PM »
když já newím,,, nejde mi o ten litr, ten klidně dám, ale odřízneme tím lidi co na to mít prostě nebudou, co oni? budou se moct jen dívat? ... nápad dobrý, klidně to zkusme, ale ze zkušeností vím, že to nebude jednoduché...  ???

Pepi, neřikej mi že v dnešní době je problém ušetřit si na 2 srazy v roce, kdyby tě každej sraz vyšel třeba na 4000,-

Kdo sem chodí nějakou dobu tak prostě ví, že bývá jeden na jaře a jeden v létě, tak se podle toho může zařídit a ty prachy si ušetřit.  Těch možností je spousta, buď si na to vydělám jinde a jinak, nebo si něco odepřu, pokud chci být na sraze...

mk1 "78 - uloženka
gt2 "90 - červený a otlučený
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline Kora

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #32 on: April 17, 2011, 16:45:12 PM »
když já newím,,, nejde mi o ten litr, ten klidně dám, ale odřízneme tím lidi co na to mít prostě nebudou, co oni? budou se moct jen dívat? ... nápad dobrý, klidně to zkusme, ale ze zkušeností vím, že to nebude jednoduché...  ???

Pepi, neřikej mi že v dnešní době je problém ušetřit si na 2 srazy v roce, kdyby tě každej sraz vyšel třeba na 4000,-

Kdo sem chodí nějakou dobu tak prostě ví, že bývá jeden na jaře a jeden v létě, tak se podle toho může zařídit a ty prachy si ušetřit.  Těch možností je spousta, buď si na to vydělám jinde a jinak, nebo si něco odepřu, pokud chci být na sraze...

mno rekl bych ze usetrit 4000 na sraz urcite problem pro spoustu lidi je.......kdo ma zavazky - rodina, hypoteka nebo jine splatky, bydleni - o tom muze vykladat........a nerikejte mi ze vetsina z vas v pohode z kazde vyplaty usetri nejake prachy  ;)
a to se nebavim o investicich do auta.....
VW Scirocco Mk ll 1.8 EX 66 kW
Ford Galaxy II 2.3i 107 kW

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Reply #33 on: April 17, 2011, 17:00:28 PM »

Kdo sem chodí nějakou dobu tak prostě ví, že bývá jeden na jaře a jeden v létě, tak se podle toho může zařídit a ty prachy si ušetřit.  Těch možností je spousta, buď si na to vydělám jinde a jinak, nebo si něco odepřu, pokud chci být na sraze...

mno rekl bych ze usetrit 4000 na sraz urcite problem pro spoustu lidi je.......kdo ma zavazky - rodina, hypoteka nebo jine splatky, bydleni - o tom muze vykladat........a nerikejte mi ze vetsina z vas v pohode z kazde vyplaty usetri nejake prachy  ;)
a to se nebavim o investicich do auta.....

Tak pocitej, vstup na sraz, benzin, ubytovani, jidlo, to je tak ta 4ka urcite ;)
Scirocco MK2 1.8 16V KR stage 2 in progress 2xKx2xVKxPS

Offline hospodskej

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #34 on: April 17, 2011, 20:30:20 PM »
s 1000,- nemám problém, ale do nějákýho fondu nic dávat nebudu, ať si jede každej na vlastní triko, pak jsou s tím akorát problémy a to mi věřte...
VW SCIROCCO GTII 1.8 ABT

Offline tweetyna

• registrovaný uživatel
  • **
  • fialová nemoc...
« Reply #35 on: April 17, 2011, 21:00:24 PM »
pro mě osobně je litr docela dost. Dá se říct, že vzhledem k tomu že já jezdím v sezoně minimálně  sraz měsíčně (před chvílí jsem se vrátila z druhého jen za tento měsíc) tak pro mě to není jen o tom si říct že na ty 2 srazy za rok si ušetřim... Jasně - je to o tom že si teda musim ujasnit kterej sraz oželim, pokud se s váma za takových okolností chci vidět, ale srazy který jezdim jsou taky o tom, že tam chci potkat někoho z jiného klubu. Takže rozhodovat se např. jestli chci vidět VW club, Girlstuning nebo Scirocco pro mě osobně moc jednoduchý neni.¨
Když ale uvážim že každej sraz stojí minimálně dvojku - trojku, tak ten litr neni nic hroznýho, ale záleželo by hodně na tom, co by ten litr všechno "obsahoval". Pro mě osobně okruh moc zajímavej neni, vzhledem k tomu že na podobných akcích mám možnost být kdykoliv jindy, ale abych kvuli tomu nemohla dorazit na sraz např.? Fakt by záleželo na milionu věcí kolem....
Osobně si myslim že je tu i spousta lidí co napíše že by to klidně zaplatila a až přijde na placení tak najednou nemužou protože "něco" .... však to známe ne?
VW scirocco 1.8 16V PL /MILKA
VW scirocco 1,8 8V JH /HELMUT

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Reply #36 on: April 17, 2011, 21:01:51 PM »
V tom pripade je to pro me jednoduchy ;)
Scirocco MK2 1.8 16V KR stage 2 in progress 2xKx2xVKxPS

Offline tweetyna

• registrovaný uživatel
  • **
  • fialová nemoc...
« Reply #37 on: April 17, 2011, 21:20:01 PM »
sraz ze kterýho jsem se vrátila dnes - v lednu členky měli poslat 700,- na ubytování s tím že 3kila se doplatí na místě. Jednoduchej ukol.
Výsledek?
Polovina dubna - ze 40lidí včas zaplatilo 10 a celkově dorazilo 20. Penzion ale zaplacenej pořadatelkou dopředu podle nahlášených 40, protože se to kvuli rezervaci platilo v únoru jinak by bylo obsazeno. A nepřítomným jaksi nevadí že to platila ze svého a že to nebyla částka v řádu "jen" pár tisíc, který už nikdy neuvidí zpět.
Se Sosnovou by to předpokládám bylo stejný protože termíny na letošek na většině okruhů jsou pokud vím už obsazený, takže jestli by se něco našlo, muselo by se to zaplatit taktéž s předstihem a věřim že by to dopadlo pro - zřejmě tebe jako předpokládám pořadatele - podobně. Na triko bych si to nevzala popravdě...  :-\
Omlouvám se za ukecanost, ale snažim se nějak vyjádřit, že nápad je moc krásnej, ale znám lidi takže neuskutečnitelnej s uspechem... ale možná se pletu
VW scirocco 1.8 16V PL /MILKA
VW scirocco 1,8 8V JH /HELMUT

Offline R N

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #38 on: April 18, 2011, 07:17:10 AM »
a - stejně se vybírá tuším cca 200 , takže to není litr , ale 800.
b - proto ten koníček děláme a scházíme se
c - navíc je to pro nás třešnička na dortu , do které se zakousne celá rodina a když uvidí tu tlupu šílenců , tak nám prominou i ty hodiny na dílně

Offline speed

• majitel MK1
  • Global Moderator
  • registrovaný uživatel
  • ........mik mik...........
« Reply #39 on: April 18, 2011, 10:50:51 AM »
a - stejně se vybírá tuším cca 200 , takže to není litr , ale 800.
b - proto ten koníček děláme a scházíme se
c - navíc je to pro nás třešnička na dortu , do které se zakousne celá rodina a když uvidí tu tlupu šílenců , tak nám prominou i ty hodiny na dílně
neprominou, bude to ještě horší ... ale mě to nevadi  ;D ;D ;D
Scirocco MK1 75  2.0 GTi  16V   9A
Mitsu Galant  97´ 2.0 16V  (LPG) žralok
Toyota Yaris mk1 1,0 "zlaťák"
BMW E46 touring  2,0 105kw

Jestli se v tym Sciroccu zabiješ, tak mi nechoď na oči !!!!  Martina