Sorry Deywis ze začátku mě to nechávalo klidným, po pár přečtenejch řádcích ale když už jsem byl u desáté stránky a možná třetího tématu, už se vemě vařila krev !!!
Sem už dost starej na to abych se nechal urážet cucákem kterej si komplexy svého malého penisu léčí narážkama na nás potažmo na našich autech !
Pro příště .....
Jsem zásadně PROTI daším společným hlavním srazům !!!!!!
A myslete si o mě co chcete !!!!
a nemyslíš že on je jenom to 1% "negativních elementů" z těch dalších 99% kteří jsou naprosto v pohodě a nemají proti nám - potažmo scirům - vůbec nic? a jarní sraz to potvrdil, že to jde bez problémů.
věř tomu že on na sraz nepřijede, a pokud jo, tak naživo si nedovolí nic z toho co za počítačem.
samozřejmě tě nebudu přemlouvat nebo nutit abys na sraz jel, ale myslím si že si dost starej a inteligentní na to, aby ses nad tím povznesl a někoho, kdo si takovým nemístným a naprosto hloupým a neinteligentním způsobem pokouší dělat "srandu", si absolutně nevšímat.
krom toho - nejedeš snad na sraz kvůli lidem kteří sou ti nesympatičtí, ale kvůli těm, který znáš spoustu let a rád se s nima uvidíš!!!
takže kluci, buďme všichni v klidu, nenechme mezi sebe vnášet rozepře a nabourat zdejší pohodovou a přátelskou atmosféru.